Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Direktor von Dinamo Zagreb Mamić: Navijaću za Srbiju na Svetskom prvenstvu

Hercegovac

Pablo Emilio Escobar
Direktor Dinama iz Zagreba podržava orlove

Direktor Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić novom izjavom privlači pažnju balkanske javnosti otkrivši srpskim novinarima za koga će navijati na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

1265310946_


"Navijaću za Srbiju. Znam da ima onih koji će mi iz niskih strasti zameriti zbog mojih reči, ali ja ću i pored toga držati palčeve za Srbe. Mnogi moji prijatelji žive u Srbiji", rekao je Mamić, prenosi index.hr.

Mamić ne poznaje dobro "Orlove", ali duboko veruje u Radomira Antića.

"Mislim da Antić na SP-u može da napravi čudo. Srbiji je nedostajao kult reprezentacije, onakav kakav ima Hrvatska. Vi ste dosad imali sjajne igrače, ali ne i rezultate. Koliko vidim, sad se i to promenilo", završio je Mamić.

Mamić je nedavno izjavio da je jugonostalgičar i pričao o osnivanju regionalne lige.


Kurze Übersetzung:

Der Direktor von Dinamo Zagreb sagte er drücke den Serben für die WM 2010 die Daumen und unterstützt uns mit voller Kraft.



Dieser Thread gilt Esseker...:D
 
Direktor Dinama iz Zagreba podržava orlove

1265310946_


"Navijaću za Srbiju. Znam da ima onih koji će mi iz niskih strasti zameriti zbog mojih reči, ali ja ću i pored toga držati palčeve za Srbe. Mnogi moji prijatelji žive u Srbiji", rekao je Mamić, prenosi index.hr
Guter Mann!
Respekt.

Ich selbst halte auch immer den Balkanlaendern die daumen.
Finde das richtig.
 
was ist denn der aktuelle stand mit der liga? da wird doch schon jahre darüber geschwätzt... aber richtig vorwärts kommts nicht
 
Zurück
Oben