En.
Punkte Reaktionen
0

Profilnachrichten Neuste Aktivitäten Beiträge Images Informationen

 • Tung si kalon ti ke humbur fare!

  Gje jo fare te re nuk ka, ndaj forumi, te gjithet me te vjetura.
  une mire po kaloj, por ti si je? Ke humbur sic te shkrujta ma lart. c'ben, dhe perse nuk hyr ne forum ?

  Dhe me quajte legjende ne kete forum, dihet pakes sic jam qind vite :p
  Hey Hey Ich wünsche dir für das Jahr 2011 alles gute, do shpresojm se do te plecohen te gjithet deshiret.. L.g Lauri :blowkiss:
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
Oben