FloKrass

stud.iur.

Signatur

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dua prap të them, se vdes per nji shqiptar të krishterë, se ay është gjak prej gjakut tonë dhe se ka eshtra prej eshtravet tona, ndersa me turqit ndryshojmë si dita nga errësira, si jeta nga vdekja!” - Cerciz Topulli, Sofje 1906.

Erfolge

 1. 2

  Jemand mag dich

  Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
 2. 20

  Addicted

  1,000 messages? Impressive!
 3. 10

  Can't stop!

  You've posted 100 messages. I hope this took you more than a day!
 4. 5

  Keeps coming back

  30 messages posted. You must like it here!
 5. 1

  First message

  Post a message somewhere on the site to receive this.
Oben