Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bild des Tages

Cet_LsOWsAARt3C.jpg
 
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
So ein Blödsinn. In der Schweiz gibt es die Stadt Frauenfeld (Hauptstadt des Kantons Thurgau), und kein Mann hat sich bis jetzt darüber beschwert.

Ein Kollege von mir hat mal in einer Strasse gewohnt, dass "Im Mösli" heisst, was auf Schweizerdeutsch so etwa wie "Im Möschen" heisst. - Das war hart! :D
 
Hätte nicht gedacht dass du dir sowas kaufst, aber ok

- - - Aktualisiert - - -

http://www.zg-nadbiskupija.hr/dokumenti/aktualnosti/edukativno-drustvena-igra-alojzije-stepinac-upoznaj-ga

Jedna vjeroučiteljica, jedna učiteljica i jedan svećenik došli su na ideju kako našeg Blaženika kroz igru približiti svim uzrastima. Mnogo je govora o Stepincu, a zapravo ne znamo mnogo o njemu. Znanje mnogih svodi se na najosnovnije informacije, kao što su da je rođen u Krašiću, da je bio nadbiskup u Zagrebu, zatvoren u Lepoglavi i da mu je grob u zagrebačkoj katedrali.

Edukativno-društvena igra Alojzije Stepinac – Upoznaj ga, nije samo igra, nego i edukativni materijal za sve koji će je uzeti u ruke i bar jednom odigrati. Cilj je da kroz ovu društvenu igru ljudi bolje upoznaju našeg dragog blaženika Alojzija Stepinca.

Kroz igru igrači pomiču svoju figuricu po ploči odgovarajući na čak 448 kartica s pitanjima kroz koje upoznaju život i djelo Blaženika. Za najmlađe u igru su uključene i puzzle od 24 komada s likom Alojzija Stepinca. Cijena igre je 150 kuna.

Igra je namijenjena svim uzrastima, od školaraca do umirovljenika. Vrlo je zanimljiv dodatak obiteljskim i prijateljskim druženjima te župnim katehezama i školskim vjeronaucima.

Ukoliko želite zaigrati ovu igru i saznati tko je zapravo bio Alojzije Stepinac ili igru nekome pokloniti za predstojeće blagdane možete ju naručiti putem mrežne stranice www.igromdovjere.com ili Facebook stranice „Alojzije Stepinac – Upoznaj ga“.

Autori igre su vjeroučiteljica Tihana Opetuk Živković, učiteljica Elena Tičinović i vlč. Vladimir Drnetić.

Bolje da su nazvali "Poseri ga!"
 
Zurück
Oben