Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

5 Jahre Kosovo ~ Tag der Unabhängigkeit am 17.Februar

[h=1]FSK-ja, më 17 shkurt, parakalon me autoblinda[/h]
f1_fsk-jpg1360915700.jpg

Pjesëtarët e FSK-së, si dhe automjetet e kësaj force, krahas atyre të Policisë dhe të Shërbimeve Emergjente, do të parakalojnë në sheshin ‘Nënë Tereza”, të dielën, më 17 shkurt, me rastin e shënimit të Ditës së Pavarësisë. Ndryshe, Qeveria që nga e premtja do të nisë festimet për shënimin e pesëvjetorit të shtetësisë së Kosovës, kurse krejt kjo do t’i kushtojë buxhetit 100 mijë euro.

Me planin operativ për shënimin e këtij manifestimi parashihet të parakalojnë gjashtë kuadrate me pjesëtarë të FSK-së, pastaj orkestra prej 37 anëtarësh, 94 pjesëtarë me automjete, 10 koordinatorë si dhe 40 pjesëtarë në sigurim dhe përcjellje. Gjithsej FSK-ja do të paraqitet me 499 pjesëtarë. Ndërsa Policia e Kosovës do të paraqitet me katër kuadrate me 132 pjesëtarë si dhe 30 pjesëtarë në automjete, derisa Agjencia e Shërbimeve Emergjente do të paraqitet me një kuadrat dhe automjete, gjithsej 78 pjesëtarë

Das Symbol ganz rechts mit der Pyramide kommt mir verdächtig vor

Eine Freimaurer-Verschwörung: Zivilschutz

- - - Aktualisiert - - -

und jetzt?!
sollen wir hier genau so rumspammen wie euer abschaum hier? http://www.balkanforum.info/f9/serbien-tag-unabhaengigkeit-15-februar-223630/

Nationalistische Karten posten und dann noch andere als Abschaum bezeichnen. :lol: Eure ununterbrochenen Fehltritte haben euch genau die NATO-Bomben beschert, um die ihr förmlich gefleht habt.

Eine Freimaurer-Verschwörung: Zivilschutz

- - - Aktualisiert - - -

Nationalistische Karten posten und dann noch andere als Abschaum bezeichnen. :lol: Eure ununterbrochenen Fehltritte haben euch genau die NATO-Bomben beschert, um die ihr förmlich gefleht habt.

holzkopf wo ist den eine nationalistische karte bei mir?
ach lass es,ich sehe du müllst den ander thread weiter zu,das sagt alles über dich :)

Zurück
Oben