Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Aber die Zeiten werden wieder kommen....................

Extase pur ! Mich würde der Ausschnitt aus dem Kroatischen Fernsehen interessieren mit Kommentar natürlich
 
Jel video neko od vas Obradovica kako je poludeo? Zao mi coveka, und ich glaube ihm auf's Wort. Ich könnte heulen.

Vidite sami i procenite.

Obradović: "Vodio sam grupu egoista"
20.09.2005 23:50

Nekih 35 minuta posle utakmice sa Francuskom Željko Obradović je držao predavanje reprezentativcima Srbije i Crne Gore, da bi zatim otvorio dušu i pred novinarima. Selektor je krivicu za novi debakl prebacio na igrače, rekavši da je vodio grupu egoista:

- Imao sam dug razgovor u svlačionici. Očekivao sam da će bar sada buti ljudi, ali to se nije desilo. Odnosi između njih doveli su do ovoga. Ne mogu da verujem da u ekipi imam egoiste, a vi ih pitajte da li je to istina. Tvrdim da smo najbolji, ali ovakvu sebičnost, nepoštovanje, to nisam video u životu. Moja greška je što ih odmah nisam oterao još za vreme turnira u Podgorici. Večeras nisu imali koncentraciju zbog svog ega. Šta su u životu osvojili, sem par njih. Pitao sam ih šta mi zameraju, nisu ništa mogli da mi kažu. Ja se bavim na utakmici time što jedan od igrača neće da trči natrag i kad ga pitam zašto, on mi kaže "Zato što nisam dobio loptu".

Obradović je u jednom dahu nastavio:

- Sebi zameram što vama novinarima od prvog dana nisam rekao kakvi su odnosi. Petorku pravim na osnovu toga ko sa kim ne govori. Sada će biti borba da oni zaštite sami sebe, otiđite do hotela i potražite ih. Da vidimo šta će vam reći. Samo su osmorica igrača ginula, šta je trebalo, da petoricu oteram posle turnira u Grckoj? Sasvim slučajno sam saznao da su bili u diskoteci do pet ujutro, a kada je Paspalj pokušao da sazna ko su, naljutili su se. Da li je trebalo da budem policajac, da ih čekam svakog jutra ispred hotela, zapitao se Obradović.

Selektor je otkrio još neke pikantne detalje iz tabora "plavih":

- Igrači ne mogu da se gledaju očima, to je mržnja, a ne znam da li će vam to reći. Ja sam spreman za ludnicu i vreme je za hospitalizaciju. Ne sumnjam u sebe da ću i dalje da osvajam trofeje. Prvi put sam znao koja dvojica su prekobrojna, ali još četvorica su bila "višak".

- Na plus 15 protiv Letonije morao sam da smirujem Rakočevića i Radmanovića, koji su se svađali. Zameram sebi što odmah nisam neke oterao, ali bio bi to presedan. Radio sam najpoštenije, a od ovih igrača nemamo boljih. Pojedinci nisu znali gde udaraju na jutarnjem treningu, a kamoli da odrade kretnju "pet na nula". Utrkivali su se ko će poslednji da dođe na sastanak, a ko zadnji na trening. Oni ne mogu da se gledaju u oči, oni se mrze. Potrošio sam mesec dana pre početka na telefonska ubeđivanja, kao da je moja privatna reprezentacija. Išli su i Paspalj i Šakota da ih mole da igraju. Konflikti su bili tipa "ovaj mi nije dodao loptu", a mom nasledniku neka je Bog u pomoći, reči su selektora Obradovića.

Na pitanje da li je znao za ovakve odnose, Obradović je rekao:

- Znao sam, i šta je trebalo? Da nekoga ne pozovem? Mislio sam da ću uspeti da sve izbalansiram, ali nisam uspeo. Samo još jedan podatak - čuvam poruke koje su mi slali mesec dana pred okupljanje. One su sramotne. Svi su čekali da onaj pre njega potvrdi da će doći, pa su se i oni odazivali, zaključio je Obradović svoje otkrivanje odnosa u taboru njegove selekcije, posle eliminacije sa Evropskog prvenstva od strane Francuske.
 
Der Psycho hat Radmanovic das ganze letzte Viertel auf der Bank gelassen wie ich weiss ob wohl er paar dreier eingestreut hat.
Ich finde er sollte gehen,ein Neuanfang ist erforderlich.

MfG
 
SERBE schrieb:
Der Psycho hat Radmanovic das ganze letzte Viertel auf der Bank gelassen wie ich weiss ob wohl er paar dreier eingestreut hat.
Ich finde er sollte gehen,ein Neuanfang ist erforderlich.

MfG

Rekao je da sigurno nece vise biti trener jer nece da zavrsi u ludnici! Das hat er wörtlich so gesagt.

Ich habe Respekt vor Obradovic, ne smemo zaboraviti kome zahvaljujemo uspeh na proslim prvenstvima! A ako se igraci mrze medjusobno nije on nista kriv. Samo je trebao kako on sam kaze, iz pocetka vec da ih izbaci iz tima i gotovo!
 
Metkovic schrieb:
SERBE schrieb:
Hauptsache ein neuer Trainer,dann wird es wieder was.

http://www.miki051.de/temp/sale.wmv


ps: Grüsse an mein Freund Fettkovic 8)

Jetzt werden vergangene Szenen aus der Mottenkiste geholt um die Wunden zu lecken..


Serbia is out...und das lag wohl nicht am Trainer ,sondern an den Spielern,die einfach schlechter waren als die Franzosen...


Das Video hat gut getan wa Fettsack :?: :mrgreen: :lol: Zieh es dir am besten nochmal rein,weils so weh tut. :D Guckst du einfach meine Signatur.

ps: Seit 3 jahren kein Erfolg und schon spricht man von out,nanana.
 
@Mettkovic, Ich habe diesen Link ins PF gesetzt, schlimm?

Das war eine ähnliche Szene wie gestern, nur waren wir gestern die Verlierer.

Und du hast Recht, die Spieler sind schuld. Aber ich finde es unfair, wie Obradovic zur Sau gemacht wird, v.a. wenn man jetzt sieht wie die Verhältnisse der Spieler untereinander waren.

In Zukunft soll der Serbische Basketballbund auf diejenigen Spieler scheissen, welche es nicht nötig haben ihren Arsch für die Nationalmanschaft aufzureißen.
 
Zurück
Oben