Montenegrin
gone...
mi_srbi schrieb:ps: nisam ja reko da si ti etnicki crnogorac! ustvari jesi kao sve pravoslavci u crnojgori. ali ste svi srbi kao sto sam ja etnicki sumadinac ili drzavna vojvodjanin. 8)
to si fino reko
mi_srbi schrieb:ps: nisam ja reko da si ti etnicki crnogorac! ustvari jesi kao sve pravoslavci u crnojgori. ali ste svi srbi kao sto sam ja etnicki sumadinac ili drzavna vojvodjanin. 8)
Montenegrin schrieb:neznam, pitaj dejana
Drzavna-Bezbednost schrieb:Montenegrin schrieb:Drzavna-Bezbednost schrieb:Montenegrin schrieb:neznam, pitaj dejana
Nemoj da skreces paznju na njega! Sam si rekao da nisi Srbin nego Crnogorac... pa reci mi cija Krv u tebi tece?
crnogorska
Si ti iz Bosne? Ili zasto se pravis glup? Po reonu tece Crnogorska u tebi kao u meni Vojvodjanska... Ali koja tece u opstem smislu?
mi_srbi schrieb:Montenegrin schrieb:neznam, pitaj dejana
jebo te on ^^
Montenegrin schrieb:tece Nasa krv!!
Montenegrin schrieb:mi_srbi schrieb:ps: nisam ja reko da si ti etnicki crnogorac! ustvari jesi kao sve pravoslavci u crnojgori. ali ste svi srbi kao sto sam ja etnicki sumadinac ili drzavna vojvodjanin. 8)
to si fino reko
Drzavna-Bezbednost schrieb:Montenegrin schrieb:tece Nasa krv!!
Pricam ozbiljno s tobom.. ali ti se pravis glup... u svima nama tece srpska krv i sve nas je jedna majka zadojila...
mi_srbi schrieb:Montenegrin schrieb:mi_srbi schrieb:ps: nisam ja reko da si ti etnicki crnogorac! ustvari jesi kao sve pravoslavci u crnojgori. ali ste svi srbi kao sto sam ja etnicki sumadinac ili drzavna vojvodjanin. 8)
to si fino reko
znam da jesam,pricam istinu a tebe to boli.neznam sta je tu lose biti srbin kad jesi.nerazumem to uopste.
Drzavna-Bezbednost schrieb:Montenegrin schrieb:tece Nasa krv!!
Pricam ozbiljno s tobom.. ali ti se pravis glup... u svima nama tece srpska krv i sve nas je jedna majka zadojila...
mi_srbi schrieb:Drzavna-Bezbednost schrieb:Montenegrin schrieb:tece Nasa krv!!
nezna jadnik sta da kaze na istinu pa se pravi lud.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen