Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bacila je sve niz rijeku

L

leptirica

Guest
einer DER baladen und größten songs unserer musik...auch zu hören in lepa sela, lepo gore...allerdings hab ich mich immer gefragt was der typ mit "Zivot je jedan ona bacila"

also:

Stajala je usred baste kao najlepsi cvet
kao da je deo maste i muzike te
slusala je pesmu moju,poslednju sto pevam njoj
sad joj kazem zbogom draga, a bila je zivot moj.

Prosla je kroz moje snove i bila je tren,
celim telom bila moja, ja bio sam njen!
Nosila je nasu ljubav, nasu srecu, prvi cvet!
Bacila je sve niz reku i posla u drugi svet!

Tumacenje br 1. (tumacenje vas obicnih smrtnika):
Romantika i ta sranja, pesnik je pao u bedak jer ga nece riba koju voli.

Tumacenje br 2. (tumacenje pronicljive velike leptirice!)! :
Prosla je kroz moje snove i bila je tren
- Veza za jedno vece, cisto seksa radi.
Celim telom bila moja, ja bio sam njen
- Sta bi ovo moglo drugo da bude nego seks!
Nosila je nasu ljubav, nasu srecu, prvi cvet
- Alegorija za trudnocju! = "NOSILA JE NASU BEBU, I TO PRVO PA MUSKO"!!!
Bacila je sve niz reku
Sad je valjda i vama konacno jasan ovaj legendarni stih!

A na kraju kaze jos i:
"ZIVOT JE JEDAN ONA BACILA!" - E ovo treba shvatiti bukvalno!

Znaci, prostim jezikom receno, on je bio bastovan, takoreci u punoj snazi, i ona je jednog dana zalutala u njegovoj basti, zbunjeno je stala na sred baste i nije znala gde je izlaz.Ovaj je to iskoristio i kresnuo je ali bez kondoma jer tog dana nije uopste planirao seks pa nije poneo pakovanje sa kondomima! Ova je zatrudnela ali nije smela da abortira posto joj je to bila prva beba (prvi cvet!), a poznato je da nakon nestrucnog abortusa postoje velike sanse da zena vise nikad ne moze da rodi!Zato je rodila i odmah bacila bebu u reku!

A vi sad i dalje slusajte ovu pesmu, ostajte u zabludi i primajte se i secite vene na najgori zlocin sto postoji :cool:

Ma Indexi su legende!!! Nema veze sta im tekstovi znace :D

Pjevao sam tu pjesmu milion puta, ali nikada nisam obracao paznju, sta tacno tekstovi znaci odnosno intepretacija.

Es ist mir auch schon öfter passiert dass ich mich fragte um was es in dem Lied eigentlich geht aber am meisten hats mich überrascht bei Pediculis Pubis od Dugmeta ich wusste es geht halt um Sex aber ich wusste nicht dass das Lied Filzlaus heißt :D.

Es ist mir auch schon öfter passiert dass ich mich fragte um was es in dem Lied eigentlich geht aber am meisten hats mich überrascht bei Pediculis Pubis od Dugmeta ich wusste es geht halt um Sex aber ich wusste nicht dass das Lied Filzlaus heißt :D.

hmmm

weilst da filzläuse holen kannst wahrscheinlich

ahha

ne, ne znam

das muss ich erst noch analysieren....

nicht schlecht krasiva, so hab ich das noch nie betrachtet :p

das lied ist mir das erste mal so richtig in dem film lepa sela lepo gore aufgefallen...

nicht schlecht krasiva, so hab ich das noch nie betrachtet :p

das lied ist mir das erste mal so richtig in dem film lepa sela lepo gore aufgefallen...

ja, mir auch, klingt eig. mit der instrumentalbesetzung im film noch viiiel trauriger....

hej aber, das mit krasiva....pssssssst!!:toothy2:

ali nije smela da abortira posto joj je to bila prva beba (prvi cvet!), a poznato je da nakon nestrucnog abortusa postoje velike sanse da zena vise nikad ne moze da rodi!Zato je rodila i odmah bacila bebu u reku!

:confused::confused::confused::confused::confused: bacila dijete u rijeku...:confused::confused::confused::confused:

jeli to srpski prevod ove balade:confused::icon_smile::confused:

Zurück
Oben