Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

baka povuko tim sa terena u 84 min.

Velez

BH FANATIC
Natjecateljska i Disciplinska komisija NS BiH:

''Obračunat ćemo se mi sa Sliškovićem i Zrinjskim!''

"Trener Zrinjskog, Blaž Slišković nije svjestan šta je napravio! Bit će drastično kažnjen jer je režirao nesvakidašanj nesportski čin na našim stadionima. Posljedice će snositi i on, ali i njegova ekipa.

Zrinjskom će zbog ovog prekršaja biti najvajrovatnije oduzeti i bodovi, što i Pravilnik NS BiH propisuje. Slišković je ovim činom napravio najteži mogući oblik prekršaja u nogometu", rekao je Izudin I.b.r.a.h.imkadić, potpredsjednik Natjecateljskog povjerenstva NS BiH, potvrdivši da će utakmica prema pravilniku biti registrirana s 3:0 za Orašje.

I u Disciplinskom povjerenstvu NS BiH po saznanju da je Slišković izveo ekipu s terena sinoć su bili, kako su istakli, "razočarani, ali i iznenađeni nevjerovatnim događajem na nogometnom stadionu i to u najvećem stupnju natjecanja".

"Da tako kažem, 'obračunati ćemo' se mi sa Sliškovićem zbog ovoga što je napravio kompletnom bh. nogometu! Njega i Zrinjski, neka znaju, sigurno čekaju najveće moguće sankcije", kazao je za Nezavisne Goran Kosorić, član DK NS BiH.

"Pa ovo je nevjerojatno, može se dogoditi samo u BiH. Jedan tako istaknuti sportaš i trener, nekadašnji naš izbornik, da napravi što je napravio, to je katastrofa. Izvesti igrače s terena bez ikakvog razloga, zato što mu momačd gubi je za najstrožu moguću kaznu. Proučit ćemo Pravilnik NS BiH, te Zrinjski i Sliškovića čeka teška, teška kazna", tvrdi Ilija Plavotić, predsjednik DK i svjedok utakmice u Orašju.

Slišković je izvođenje ekipe s terena opravdao sinoć sljedećim riječima: "Ovo je bila neviđena krađa sudca Alijagića i njegovih asistenata. Svaki naš prelazak centra na polovinu Orašja karakterizirali su prekršajem ili zaleđima. Nisam više mogao izdržati i odlučio sam povući momčad s terena po cijenu da ispadnemo u drugu ligi, te da me smijene u Zrinjskom."

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=EaDIJN9SuZg...spx%3Fid%3D5429

ULTRASI:

Nakon jučerašnjeg događaja u Orašju i hajke koja se već digla na Zrinjski, priopćenjem su se oglasili i iz Kluba navijača "Ultras - Zrinjski" Mostar. U priopćenju stoji: " Klub navijača "Ultras – Zrinjski" ...

Mostar izražava punu podršku vodstvu i igračima HŠK Zrinjski na potezu učinjenom u 84. minuti utakmice Orašje – Zrinjski igrane u srijedu 18. travnja 2007.!

Bilo je vrijeme da se stane u kraj svim nepravdama koje se događaju našem klubu od strane 'krvnika u crnom' na brojnim ovosezonskim gostovanjima. Ako je povlačenje s terena jedan od načina borbe protiv nepravde, mi, kao oni koji su svjedočili svim nanesenim nepravdama, stojimo iza tog poteza.

Kroz stoljetnu povijest(Hm..?) smo prevladali daleko veće sankcije od onih koje nam mogu nanijeti oni koji danas kroje sudbinu nogometne BiH, prevladat ćemo i ono što su nam za ovaj slučaj spremili.

Zajedno sve ove godine, kroz pobjede, nepravde i poraze!", stoji na kraju priopćenja iz KN "Ultras-Zrinjski".

PS. sto majmun nije povuko repku sa terena kada je grcki sudija u bg ostetijo nas. ili grcki sudac protiv madjara pa ruski sudac protiv grcke.
zrinjski je htjeo da velez nestane ali nije uspijo, a sada se sve vraca.

Zurück
Oben