Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Braco Srbi....

Panter

Pivo
kako vec znate na severu kosmeta su srbi prekinuli sve kontakte sa kosovskim institucijama i sami su poceli da se organizuju, na svim rizicnim mestima su sada srpske straze.... kao sto su mozda par culi u strpcu se planira osvajanje paravojne formacije, da se stiti taj narod!!! svaki dan na kosmetu pogine barem jedan srbin, dokle da tako ide dalje? tako ce ici dok nas sve nepoubijaju?

zasto da mi nepocnemo da vrsimo atentate na kfor-ce i siptare? sta bi falilo uzeti lovacki karabin i otici do KZB i tamo roknuti KFOR-ca ili slicno?

poz

Jastreb

Panter schrieb:
kako vec znate na severu kosmeta su srbi prekinuli sve kontakte sa kosovskim institucijama i sami su poceli da se organizuju, na svim rizicnim mestima su sada srpske straze.... kao sto su mozda par culi u strpcu se planira osvajanje paravojne formacije, da se stiti taj narod!!! svaki dan na kosmetu pogine barem jedan srbin, dokle da tako ide dalje? tako ce ici dok nas sve nepoubijaju?

zasto da mi nepocnemo da vrsimo atentate na kfor-ce i siptare? sta bi falilo uzeti lovacki karabin i otici do KZB i tamo roknuti KFOR-ca ili slicno?

poz

Jastreb

Wir sind keine Terroristen und Moslems. Darum machen wir so etwas nicht.

Strela schrieb:
Wir sind keine Terroristen und Moslems. Darum machen wir so etwas nicht.

A zar nebi bilo krajno vreme? ove stoke oduzimaju srbima oruzje da se nemogu stititi! znas za onog snajperistu u iraku sto roka amerikance? tako bi mogli i mi!

znaci sto nismo muslimani i teroristi, nemamo pravo da se stitimo? a siptari kao zato sto su muslimani i teroristi imaju pravo da ubijaju srbe?

Panter schrieb:
znaci sto nismo muslimani i teroristi, nemamo pravo da se stitimo? a siptari kao zato sto su muslimani i teroristi imaju pravo da ubijaju srbe?

tako je brate.

wir sind das einzigste land das sich nicht verteildigen darf. aber uns darf man wie die säue abschlachten. :(

Velika Srbija ! jebemo vam ma...

Zurück
Oben