Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ceca 5. oktobra pjeva Miloradu Dodiku

• Ersteller Ersteller foxy black
  • Erstellt am Erstellt am
F

foxy black

Guest
Svetlana Ražnatović nastupa na mitingu SNSD kao podrška stranci predsjednika Republike Srpske, piše srbijanski Kurir. Ceca i DodikSvetlana Ceca Ražnatović pjevaće u Banjaluci kao podrška predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na lokalnim izborima.

Folk zvijezda će nastupiti na gradskom trgu 5. oktobra, najavljeno je na njenoj fan stranici na Facebooku. Ceca će baš kao i prije dvije godine, kada su održani predsjednički izbori u Republici Srpskoj, ponovo podržati Milorada Dodika i njegovu stranku Savez nezavisnih socijaldemokrata.

Predsjednik Republike Srpske ljubitelj je Cecine muzike, a kako mu je 2010. donijela sreću, nije ni čudo što je odlučio da je ponovo angažuje, piše srbijanski Kurir.

- Nisam siguran da li će Ceca pjevati, moram da provjerim s ljudima iz moje stranke koji su zaduženi za taj posao. Volim njene pjesme i bilo bi mi drago da dođe. Imali smo takvu vrstu saradnje i vrlo je moguće da ćemo je i sad ostvariti - rekao je Dodik, prenosi Kurir.

Iz Cecinog PR tima nisu htjeli da komentarišu njen angažman na političkom okupljanju.

Vijesti.ba - Ceca 5. oktobra pjeva Miloradu Dodiku!

:roll::roll::roll:

Ceca ist sowieso ne cedo kurva, ist doch normal das sie für DoDick singt. Ako Bog da heißt sie bald Svetlana Raznatovic Dodik, kraljica Republike Srpske.

Wieso ist das jetzt wichtig? Regen sich die Bosniaken jetzt hier auf? Dino Merlin mit Alija? Lepa Brena hat für Serbien gesungen als ihre Eltern im Keller waren und tausende gestorben sind.
Ceca ist ne alte Milf, schreibt Ihre Texte nicht und wurde von halb Serbien gebumst. Sie darf in Banja Luka bleiben, die Medien dürfen nichts schreiben und da Dodiks Partei sowie so gewinnt hat Sie eigentlich keine Wahl.

Schaut lieber mal wieso Ihr immer noch keine anständigen Straßen habt :D

Wenn die Braut des erschossenen kriminellen Arkans schon in BiH ist kann sie ja gleich den geklauten Schmuck den rechtmässigen Besitzern zurückgeben.

:mesje:

Die würde sicherlich auch auf einer Veranstaltung der SDA singen wenn das Geld stimmt.

Zurück
Oben