Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Cem Uzan - Genç Parti

Ich hätte da ein Anliegen und zwar kann mir jemand mal die ganze Geschichte vom türkischen Politiker Cem Uzan und Erdoğan erklären ? Wieso hat Erdoğan alles getan um Uzan aus der Türkei zu verbannen ?

Iyi Akşamlar,
Hayır, onu demek istemedim, Rakip olarak kabul etmiyordu ama Uzanın kendisine zarar verebilecek güçte olduğunu elbette billiyordu. Cem Arkadaşımız açtı ağzını yumdu gözünü, ve bu tavirlari dolayisiyla Düşman edindi kendisine. Aslında Demokrasilerde bir Siyasetçinin konuşması yada Muhalefeti eleştirmesi gayet normaldır.

Ama Türkiye'de durum biraz farklı, malesef. Nerde ne söylediğine yada Ne Yazdığına dikkat etmelisin. Buna yani Cem Uzan örneğine benzer bir çok örnek var, örneğin AKP ile empati kurmakta zorlanan Ünlüler ve Moderatörler veya Iş Adamları, hemen hemen hepsi Ekmeginden edilip Yıldızları Karartıldi, yani görevlerine son verildi vs.

Erdoğan muhtemelen Sayın Uzanın konuşmalarından aşırı derece rahatsızlık duydu ve bundan dolayı Ülke Iradesini ve Hakimiyeti eline geçirir geçirmez hepsine savaş açtı, Asker'de buna dahil. Adam "benim dediğim olur diyor" . Ya bana Uyarsın yada Hayatını zehir ederim anlamında. Bu tip özelikler genelde Diktatör ve Beceriksiz Politikacılarda bulunur. Benim Din ile uzaktan yakından bir sorunum yok ama burda, yani Din veya Muhafazakarlik adı altında bir çok Islam Dışı eylemler yani Hal ve Hareketler gördüğümü söyleyebilirim, malesef.

Zurück
Oben