Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Eduardo se vratio sa dva gola

T

The Rock

Guest
CARLING CUP
eduardo2-txt.jpg

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva postigao je prva dva pogotka za Arsenal u pobjedi od 3-0 na gostovanju kod Sheffield Uniteda u osmini finala Carling Cupa.

Eduardo je prvi pogodak postigao u 8. minuti utakmice proparavši mrežu vratara domaće momčadi Ian Bennetta topovskim udarcem lijevom nogom a nakon odličnog dodavanja Nicklasa Bendtnera.

Nakon preciznog dodavanja Kierana Gibbsa hrvatski reprezentativac je u 50. minuti s nekih desetak metara lako plasirao loptu u mrežu domaće momčadi i povisio vodstvo Arsenala na 2-0.

Konačnih 3-0 postavio Denilson u 69. minuti.

Eduardo je izašao iz igre u 85. minuti, čini se da je riječ o manjoj ozljedi, zamijenio ga je Barazite.

Zanimljivo je da su dva najstarija igrača Arsenala na terenu bili Gilberto Silva (31 godina) i Eduardo (24 godine). Prosjek starosti momčadi Arsenea Wengera na ovoj utakmici bio je oko 20 godina.

Vedran Ćorluka je odigrao svih devedeset minuta u pobjedi od 1-0 njegova Manchester Cityja u Boltonu. Strijelac je bio Elano, a pogodak je postigao iz jedanaesterca nekoliko minuta prije kraja utakmice.

Niko Kranjčar je sudjelovao svih devedeset minuta u domaćem porazu Portsmoutha protiv Blackburna.

Australac Cahill je pogotkom u jedanaestoj minuti produžetka odveo Everton u četvrtfinale u dvoboju s čvrstim Lutonom. U regularnom dijelu utakmice bilo je 0-0.

Chelsea je zahvaljujući Lampardu i Ševčenku, svladao žilavog Leicestera 4-3. Lampard je postigao "hat-trick". Liverpool je bio bolji od Cardiffa 2-1, a Tottenham je pod ravnanjem novog trenera Juandea Ramosa pobijedio Blackpool 2-0.

Rezultati osmine finala Carling Cupa:

Chelsea – Leicester 4-3 (Lampard 20, 29, 90 Ševčenko 87/McAuley 6, Campbell 69, Cort 74)

Liverpool – Cardiff 2-1 (El Zhar 48, Gerrard 66/Purse 65)

Portsmouth – Blackburn 1-2 (Kanu 90/McCarthy 11, Pedersen 77)

Sheffiled Utd - Arsenal 0-3 (Eduardo 8, 50/Denilson 69)

Tottenham – Blackpool 2-0 (Keane 18, Chimbonda 58)

Luton - Everton 0-1 (Cahill 101)

Bolton - Manchester City 0-1 (Elano 86-11m) (Totalsport)

www.vecernji.hr

Too Dudu majstore. Vidi se zasto je Wenger Eduarda pozvao za Arsenal. Nadam se da ce i protiv Makedonaca zabiti par golova.

:hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun::hotsun:

Eduardo Torschützenkönig EM 2008 Vienna!:cool:

Ach ja siehe Signatur!;):cool:

Vodka_i_Džin;536333 schrieb:
zalostno, dijaspora hrvati se raduju sto je jedan ulicar iz brazila dao 2 gola za jedan englesnki klub :lol:

Zalosno, jedan Crnogorac se raduje da Svedjanin zabija golove za Talijansku momcad, i zbog toga je ga stavio u signaturu. E moj jado slabo ti stoji ta kritika, kad si sam jos gori. De jos dalje podrzavaj Svedsku repku. :birdman:

Zalosno, jedan Crnogorac se raduje da Svedjanin zabija golove za Talijansku momcad, i zbog toga je ga stavio u signaturu. E moj jado slabo ti stoji ta kritika, kad si sam jos gori. De jos dalje podrzavaj Svedsku repku. :birdman:

ibrahimovic - musliman - jugo - i ja isto
ibrahimovic - zivjeo u svedsku - i ja isto
ibrahimovic - bolji od euduarda za jedno 1000 puta - +moj "favorit-igrac"
ibrahimovic - igra u inter - inter - navijam za taj klub odkad znam za fudbal

i sad, ali iskreno, reci ko ima vise "argumenta" da navija za "betroffene spieler", ti za eduarda, ili ja za ibrahimovica ?

Vodka_i_Džin;536344 schrieb:
ibrahimovic - musliman - jugo - i ja isto
ibrahimovic - zivjeo u svedsku - i ja isto
ibrahimovic - bolji od euduarda za jedno 1000 puta - +moj "favorit-igrac"
ibrahimovic - igra u inter - inter - navijam za taj klub odkad znam za fudbal

i sad, ali iskreno, reci ko ima vise "argumenta" da navija za "betroffene spieler", ti za eduarda, ili ja za ibrahimovica ?

Kao prvo Jugoslavija ti vise ne postoji i ne mislim, da je Ibra Jugonostalgicar kao ti. Inace nebi igrao za Svedsku.

To se nije moglo vidjeti u direktnim susretima HR -SWE, posto je Hrvatska Svedsku dva puta pobjedila (2x 1:0 za kvalifikacije za EP 2004). Ne kazem da je Dudu bolji od Ibre, ali on je mladji i njegovo vrijeme ce doci jos.

Za mene ima razloga jer ja sam odavno bio navijac Dinama i Dudu nam je doveo razne pobjede u ligi i zato sam mu zahvalan a i za nastupe u Hrvatskom dresu. Ja nisam Main-Stream navijac kao neki "gle Zidane kako igra".. pa ne kazem da Ibra ne valja, on je svijetska klasa, ali Dudu je meni drazi zato sto igra(o) za Hrvatsku i Dinamo.

I ti vrti kako hoces Dudu je dobar igrac, sto je isto dokazao u kvalifikacijama za EP 2008.

Kao prvo Jugoslavija ti vise ne postoji i ne mislim, da je Ibra Jugonostalgicar kao ti. Inace nebi igrao za Svedsku.

To se nije moglo vidjeti u direktnim susretima HR -SWE, posto je Hrvatska Svedsku dva puta pobjedila (2x 1:0 za kvalifikacije za EP 2004). Ne kazem da je Dudu bolji od Ibre, ali on je mladji i njegovo vrijeme ce doci jos.

Za mene ima razloga jer ja sam odavno bio navijac Dinama i Dudu nam je doveo razne pobjede u ligi i zato sam mu zahvalan a i za nastupe u Hrvatskom dresu. Ja nisam Main-Stream navijac kao neki "gle Zidane kako igra".. pa ne kazem da Ibra ne valja, on je svijetska klasa, ali Dudu je meni drazi zato sto igra(o) za Hrvatsku i Dinamo.

I ti vrti kako hoces Dudu je dobar igrac, sto je isto dokazao u kvalifikacijama za EP 2008.

on je pravi!! nikad nisam reko da je los igrac ;)
ali nije bolji od ibrahimovica (al sto nebi mogo biti, sve je moguce);)
i ti znas da je ovo sve sala (mislim na onu moju prvu izjavu.. -i ovog puta sam stavio ovo: :D, kao sto si mi reko da stavim to kad se salim, da bi to ljudi znali.;)

nebi ga dzabe wenger uzeo da nije dobar.
- dinamo je i prije eduarda rusio sve i pobjedivao, a i ko sto se vidi, i posle njega. sa njim jos nisu bili u uefa cup-grupphase (ako se dobro sjecam) a evo bez njega su. on je jedan igrac, i nezavisi sve od njega, ko sto za inter moze sve od ibrahimovica da zavisi.

Zurück
Oben