Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Erdogan Kritikthread

diyorum ya, seni beni hic bilmiyorsun, ben son iki yilda yüzlerce insana yardim ettim, orda kalmamis yurtdisinada bile gittim.

birgün sana facebook profilimi gösteririm görürsün yaptiklarimi, ayrica siyasi partinin icindeyim, ve yönetimlige kadar yükseldim.

diyorum ya, seni beni hic bilmiyorsun, ben son iki yilda yüzlerce insana yardim ettim, orda kalmamis yurtdisinada bile gittim.

birgün sana facebook profilimi gösteririm görürsün, ayrica siyasi partininde icindeyim, ve yönetimlige kadar yükseldim.

Yönetmelik yavrucugum onun adi. Inanirim senin gibi koyunlar lazim simdi Tayyip gibi Koyun postunda kurtlara. Dileyelim sonunuz yakin olsun.

TS sen bunlarin icindesin. Kim beyinlerini yikiyor bunlarin? Bu yakinda Suriyeye cihata da gider. Yazik kafayi kullanamayan bir nesil. Halimiz harap.

- - - Aktualisiert - - -

alman siyasi partisi, türkiye ve sanli ak parti ile bagim yok

Bence sen Türkiyeye git, cok kisa zamanda cok yükselirsin. Sende Bekir Bozdag isigi var.

yok benim görevim almanyadan vatanima ve milletime hizmet etmek, siz internetlerde dolasin.

türk soyuna dogumla degil türk yasayarak bir parcasi olursun, sen ister istemez bu sistemin bir parcasisin, olmak istemiyorsan, rakka seni bekler.

TS sen bunlarin icindesin. Kim beyinlerini yikiyor bunlarin? Bu yakinda Suriyeye cihata da gider. Yazik kafayi kullanamayan bir nesil. Halimiz harap.

- - - Aktualisiert - - -

Bence sen Türkiyeye git, cok kisa zamanda cok yükselirsin. Sende Bekir Bozdag isigi var.

Beyinleri dogru düzgün yiksansa bir sey demeyecegim fakat bunlarin yaptiklari is paradox.Ha bir takim hususlarda ayri görüs olabilir ama akidede tek bir görüs olmali.Beyinler genel olarak türkiye imamlari ve televizyon imamlari tarafindan yikaniyor.Hic "Bir Kitabi acayim da imamin dedikleri dogru mu bir bakayim ve ilim ögreneyim" diye bir kafa yok bizde.Bir sey diyorsun hemen jet gibi cevap "Sen imamdan daha iyi mi bileceksin" geliyor. :D

Allah inandirsin sana karsi saygi duyuyorum cünkü sen dürüst bi insansin.Kivirma yok ve bu iyi bir vasif!

Zurück
Oben