Singidunum
011
Kod mene je slicno sa kosarkom, samo sto nije od malena, zato sto se kosarkom ipak ne bavi dete pre desete godine. Inace, su mi i u familiji, rodbini mnogi kosarkasi..tako da ce mi kosarka uvek biti prva. Ta zlatna vremena koja pominjes su meni bila dok sam se bavio kosarkom tako negde od 95 do 2005 kad je tada "jugoslavija" osvajala razna zlata i druge medalje u kosarci. jos uvek se secam kompletnog kadra 95, sve zive legende danas, bodiroga, djordjevic sale, savic, danilovic, divac, paspalj, rebraca, obradovic tomasevic, sretenovic, beric, kuturovic i trener ko drugi nego dusan ivkovic.Hehe, igra' sam fudbal prakticki od malena, pratio utakmice u bivsoj jugi od Vardara do Triglava i do dana danasnjeg ostao' vezan za taj sport - kroz brata sam poceo pratit kosarku, a zamisli kako je Juga drmala evropom sedamdesetih, osamdesetih i pri' pocetak rata. Da baren' fudbal ima "s" od sjaja kosarkaske reprezentacije, ja bi' bio zadovoljan, ali neke nacije nemaju ni to. Sto se tice utakmice brate, iznova i opet iznova sam fasciniran taktickom superiornoscu nase reprezentacije, nije slucajno da mi uvijek u utakmici, uvijek nadjemo nacin kako da se vratimo, napadi su nam prava poslastica za gledati kako "kirurski" precizno nalazimo slobodnog covjeka i vrsimo "egzekuciju", a danas je nas snajperista bio zaista Keselj - utakmica strava !
sto mi se svidelo danas i sto mi je dalo nade za ovaj dalji turnir i za buducnost da smo zaista sjajna ekipa koja psihicki sigurno nece pasti i koja ce sa ivkovicem naci prava resenja protiv litvanije, spanije i turske. i danas smo imali zadnji napad, ali to je kosarka, sreca je kurva, danas nije bila na nasoj strani. 2009 na proslom turniru primera radi i te kako jeste.