KOMA Donator 18 Januar 2013 #121 indulgentia schrieb: Izgleda sam staromodna malo... Nemam pojma sta to sad treba da znaci, objasni mi. Zum Vergrößern anklicken.... pa dobre duse je cura ona koja se dadne
indulgentia schrieb: Izgleda sam staromodna malo... Nemam pojma sta to sad treba da znaci, objasni mi. Zum Vergrößern anklicken.... pa dobre duse je cura ona koja se dadne
I indulgentia Spitzen-Poster 18 Januar 2013 #122 Koma schrieb: pa dobre duse je cura ona koja se dadne Zum Vergrößern anklicken.... Jbt kao da mi je 70 godina... Ne znam ja te vase fore.
Koma schrieb: pa dobre duse je cura ona koja se dadne Zum Vergrößern anklicken.... Jbt kao da mi je 70 godina... Ne znam ja te vase fore.
KOMA Donator 18 Januar 2013 #123 indulgentia schrieb: Jbt kao da mi je 70 godina... Ne znam ja te vase fore. Zum Vergrößern anklicken.... pa ne smeta meni nijedno ima ako je cura dobre duse
indulgentia schrieb: Jbt kao da mi je 70 godina... Ne znam ja te vase fore. Zum Vergrößern anklicken.... pa ne smeta meni nijedno ima ako je cura dobre duse