Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Ein friedvolles Weihnachtsfest. "Mir Božji Hristos se rodi“
    Wünscht das BalkanForum-Team

historisches Ereignis für die Republik Kosova

MIC SOKOLI

Gesperrt
RTK

mms://video.rtklive.com/lqendrore/speciale.wmv

god-bless-the-usa.jpg

Delegacioni i lartë shtetëror i Kosovës u takua me sekretarin amerikan të Mbrojtjes

pentagon_thmb.jpg
Delegacioni i Republikës së Kosovës me në krye presidentin Fatmir Sejdiu dhe kryeministrin Hashim Thaçi, janë pritur me nderimet më të larta në Pentagon nga sekretari amerikan i Mbrojtjes, Robert Gejts. më shumë...

Mekkormak i vlerëson si historike takimet e delegacionit të Kosovës në Uashington

shonmekkormak_thmb.jpg
Zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Shon Mekkormak, i ka quajtur takimet e sekretarëve Kondoliza Rajs dhe Robert Gejts me presidentin e Republikës së Kosovës Fatmir Sejdiu dhe kryeministrin Hashim Thaçi në Uashington si takime historike, me ç'rast sekretarja Rajs ishte shumë e kënaqur që takoi presidentin dhe kryeministrin. më shumë...

Kosovarischer PM und Präsident nun im Pentagon empfangen

Delegacioni i lartë shtetëror i Kosovës u takua me sekretarin amerikan të Mbrojtjes

pentagon_thmb.jpg
Delegacioni i Republikës së Kosovës me në krye presidentin Fatmir Sejdiu dhe kryeministrin Hashim Thaçi, janë pritur me nderimet më të larta në Pentagon nga sekretari amerikan i Mbrojtjes, Robert Gejts. më shumë...

Mekkormak i vlerëson si historike takimet e delegacionit të Kosovës në Uashington

shonmekkormak_thmb.jpg
Zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Shon Mekkormak, i ka quajtur takimet e sekretarëve Kondoliza Rajs dhe Robert Gejts me presidentin e Republikës së Kosovës Fatmir Sejdiu dhe kryeministrin Hashim Thaçi në Uashington si takime historike, me ç'rast sekretarja Rajs ishte shumë e kënaqur që takoi presidentin dhe kryeministrin. më shumë...

Kosovarischer PM und Präsident nun im Pentagon empfangen

So etwas gibt es nicht und wirt es nie geben :cool:

Ihr seid und bleibt ne provinz Serbien und gut is

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben