Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hrvat Kasun bi ubio za Grobare

Hrvat Kasun bi ubio za Grobare | Mondo
FINDET IHR AUCH DAS DER KROATISCHE STAR RECHT HAT, DASS PARTIZAN BELGRAD DIE BESTEN FANS DER WELT HAT???

Mario Kasun kaže da bi "ubio za navijače kakve ima Partizan". Igor Rakočević podseća na uspeh crno-belih protiv Olimpijakosa.

Posle šest kola u Grupi B Evrolige nazire se da će Unikaha i Olimpijakos igrati u TOP 16 fazi, a da Orlean neće. Partizan, Efes i Lijetuvos, sa istim učinkom 3-3, polažu ravnopravne nade da će se naći među preostala dva putnika u narednu rundu.

Upravo će Srbi i Turci posle direktnog okršaja u četvrtak (20.45) u hali Pionir barem za nijansu iskristalistai situaciju.

"Beograd nije lako gostovanje. Partizan je dobio Olimpijakos, ekipu koja je nas savladala sa 15 poena razlike", povukao je paralelu Igor Rakočević u razgovoru za "Sportski Žurnal".

"Partizan ima sistem i jasno definisanu igru, zato je teško igrati protiv njega. Nema igrače sa 'velikim imenima', ali igraju dobro", dodao je Srbin iz Efesa.

Jasno mu je da će utakmica biti znatno teža nego prethodna u Istanbulu koju je dobio Efes - 77:67.

"Ulog je mnogo veći, sada je biti ili ne biti i za nas i za njih", zaključio je Igor Rakočević.

I Mario Kasun zna šta ga očekuje u Beogradu.

"Igrao sam u Pioniru, dok sam nosio dres Barselone. Atmosfera je fantastična na Partizanovim utakmicama, njegovi navijači su najbolji na svetu. Ozbiljan sam, ja bih ubio za takve navijače... A ne kao što je kod nas u Istanbulu - dođe 150 gledalaca, od kojih su 70 obezbeđenje", iskren je bio hrvatski centar za "Sport".

Spreman je i na uvrede sa tribina.

"Ma, nema veze. Isključim se, ponese me navijanje, kao da sam među svojima. Neka se vesele. Kada bih reagovao na svako dobacivanje, ne bih daleko dogurao".

Kasun posebno ceni trenera Duška Vujoševića.

"On bi i sa ženskim timom stigao do fajnal-fora", dodao je Kasun.

Trener Ergin Ataman je rekao:

"Posle pobede u prošlom kolu nad Lijetuvos Ritasom očekuje nas ništa manje značajna utakmica protiv Partizana. Trijumf nad Litvancima nam je veoma bitan, ali još nismo završili posao oko prolaska u drugi krug".

On je naglasio da će i Partizan i Efes Pilsen biti izuzetno motivisani, pošto će pokušati da izbore što bolju poziciju pred finiš preliminarne faze takmičenja.

"Poznato je da prvak Srbije igra sa dodatnom motivacijom u Beogradu, gde ima izvanrednu podršku navijača. Mi smo, međutim, tim visokog morala i očekujem da vodimo žestoku borbu na terenu", završio je Ataman.

Iskusni centar Kaja Peker podsetio je da su Turci i crno-beli u drugom kolu u Istanbulu odigrali veoma napetu utakmicu i dodao da se radi o starim rivalima i konstantnim učesnicima Evrolige.

"Biće to velika borba koja će trajati svih 40 minuta. Moramo da igramo našu prepoznatljivu igru i da ne dozvolimo Partizanu da nametne ritam koji njemu odgovara", zaključio je Peker.

FINDET IHR AUCH DAS DER KROATISCHE STAR RECHT HAT, DASS PARTIZAN BELGRAD DIE BESTEN FANS DER WELT HAT???

Ich finde nicht :D bin Roter Stern fan

Er weiss was gut ist,

genau wie Cika Saja! ;)

kurirbz5dt4.jpg

Fans aus Regionalligisten in Deutschland sind sogar besser als dieser Drecksclub, den niemand kennt und die Cobans sollen die besten Fans der Welt haben. Das ich nicht lache.

Zurück
Oben