Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

HRVATSKI SELJACI SE MODERNIZIRAJU

C

Cvrcak

Guest

HRVATSKI SELJACI U POKRETU

YouTube - Traktor imt GTI

Hrvatski seljaci su sebi nedavno obnovili ili ojačali motor na svojim radnim strojevima, za što je potrošeno 5.000.000 kn. Ova modernizacija poljopridvrednim strojevima je potrebna za brži rad obrade zemlje, čuje se iz Ministarstva poljoprivrede.

Malo ćemo u detalje kako taj traktor izgleda. Taj traktor ima 5 nožnih pedala,na ljevoj strani je kvačilo, a na desnoj gas. Ima model sa kabinom i bez kabine. Ima 4 kotača i jedan sic. Ugrađeni far (blu lajt) mu daje mogučnost vožnje po noći. U motoru je ugrađen novi injekšn sistem koji omugučuje još brži pokret stroja (10s/100kmh) i kurčenje ispred seoske birtije. Na ovom modelu postoji mogučnost da se s prikolicom prevezu vaši pijani prijatelji. I ako ste sami pod gasom jedan prednji i dva bočna zračna jastuka vam daju sigurnost u slučaju nezgode. Postoji i pojas pa se nezaboravite vezati radi policije.
Vožnja po kiši nije preporučljiva jer su boš pumpa i softver preosjetljivi na vlagu.

U svakom slučaju se isplati ulagati u taj traktor:
1. brže ste gotovi s poslom
2. faca ste u selu
3. financijska kriza vas ne jebe ni 1%

YouTube - COD2 GMV Vatrogasci - Traktori

Šaban;787123 schrieb:
ich schreib nur was rein, damit du dich nicht einsam fühlst

Danke mein Freund. :notworthy:
Aber es hat nichts mit diesem Thema zu tun, das soll aber nicht heissen das ich deine kollegialitaet nicht schaetze doch zuviel ist auch nicht gut, denn dein Beschuetzerinstinkt koennte sich auch Negativ auswirken und zu einem Abgang aus dem BF fuehren und das will ich nicht mein Freund. ;-)

Ich wollte euch nur paar Einzelheiten der neuen bewaffnung der Armee(aeh Traktoren) mitteilen was man aus den Schlagzeilen nicht entnehmen konnte, da ich mich als ein Spezialist in der Millitaer (aeh TraktorenBranche) betrachte. :biggrin::biggrin::biggrin:

Danke mein Freund. :notworthy:
Aber es hat nichts mit diesem Thema zu tun, das soll aber nicht heissen das ich deine kollegialitaet nicht schaetze doch zuviel ist auch nicht gut, denn dein Beschuetzerinstinkt koennte sich auch Negativ auswirken und zu einem Abgang aus dem BF fuehren und das will ich nicht mein Freund. ;-)

Ich wollte euch nur paar Einzelheiten der neuen bewaffnung der Armee(aeh Traktoren) mitteilen was man aus den Schlagzeilen nicht entnehmen konnte, da ich mich als ein Spezialist in der Millitaer (aeh TraktorenBranche) betrachte. :biggrin::biggrin::biggrin:

Ich bin immer für dich da mein freund. Die Traktoren haben heutzutage mehr drauf als man denkt ;)

empfehle euch nicht die traktoren zu moderniesieren, sonst kommen die serben noch schneller davon als das letzte mal! :lol:

empfehle euch nicht die traktoren zu moderniesieren, sonst kommen die serben noch schneller davon als das letzte mal! :lol:

:rabbit:

Dobro da si me podsjetio pa ču ja tebi još neke stvari navesti koje u mom prvom tekstu ne stoje. Za ovaj slučaj koji si ti naveo postoji isto jedna vrhunska modernizacija, u mojim očima super, za mene najbolje. Šteta što to nije naša ideja jer smo u elektronici uvjek bili vrhunski (kad smo mi imali žlice i vilice ovaj švabski kralj, ne znam mu ime, nije imao struju ili nešta slično) ali ovo sada nije bitno. Bitno je da je ova modernizacija dobra. A sada upali svoj mozak pa češ sam shvatiti da je to dobro jer inače nebi o tome pisao i bolila bi mene ona stvar.
Ali činjenica je da je taj problem ozbiljan i da su stručnjaci unaprijed razmišljali o takvoj zlouporabi. Za ovaj problem su ugradili (i sada pazi da ne padneš sa stolice) ja isto nisam mogao vjerovati jer je to izvrsno, jedan „GPS“ na engleskom(globalni pozicijski sustav). Ugrađena elektronika s kojom semože kontrolirati točan položaj stroja(u mikro metar) pa se može isto ograničiti radius (te podatke moraš ukucati u računalo) pokret stroja. U slučaju da stroj izlazi iz te zone motor se automatski ugasi i možeš ga jebati ili sam sebe upucati. Takozvani pametni protulopovski sistem (TZPPOS). Sve te informacije se mogu provjeriti u kontrolnom centru ,takozvanom kućno računalo (TZKMRO). Ali meni je jako drago da si tako zainteresiran i da i sam razbijaš glavu o našoj sigurnosti.

Zurück
Oben