Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

IAAF WC Moskau 2013

• Ersteller Ersteller Gast829627
  • Erstellt am Erstellt am
G

Gast829627

Guest
Emir-Bekric-1.jpg

IAAF World Championships

da es noch keinen thread gibt eröffne ich mal einen dafür........danke danke danke :^^:

Stvarno mi je drago, da je tesko opisati Legijo. Pazi koje samopouzdanje je imao covjek sve vrijeme ovog prvenstva, koji pozitivizam i koji osmijeh. Treba da bude uzor svim klincima, da vide da se trud, disciplina i rad isplate. Sa druge strane, ovo je egzaktan primjer strucnog i posvecenog rada trenera - Mire Stojanovic, na koji bi trebalo da se ugledaju kosarkaski i fudbalski treneri, jer nije problem imati kvalitet iz velike selekcije, vec ga stvarati u olimpijskom sportu koji je najpriznatiji i koji ima paklenu konkurenciju.

Puna podrska Emiru !

Demnächst öffne bitte auch einen Thread, wenn jemand Sackhüpfen oder Topfschlagen gewonnen hat.

Ne znam gdje vidis problem? Ovo je ipak za Srbiju pozitivan rezultat u toj disciplini, jos kad znamo, da atleticari iz Evrope rijetko udju u Top 5. Dosao je sa 6. rezultatom u finale, i bio je 6. do pred kraj, to je bilo realno, al zadnjih 100 metara sta je uradio, to je nadrealno! Tu je on bio u prednosti sa svojom mladoscu, snagom, voljom, srcem i zeljom, i grabio je grabio ka bronzi. On je prvo popravio rezultat za 0.5 sekundi, pa za 0.3 sekunde, i to samo za 2 dana.

PS: Ne brini, Srbija nece sada nakon ovog dogadjaja zamjeniti Jamaiku.

Vielleicht wäre ja mal eine Liste mit den Erfolgen der EX-YU´s und sonstiger BF Länder interessant?

Stvarno mi je drago, da je tesko opisati Legijo. Pazi koje samopouzdanje je imao covjek sve vrijeme ovog prvenstva, koji pozitivizam i koji osmijeh. Treba da bude uzor svim klincima, da vide da se trud, disciplina i rad isplate. Sa druge strane, ovo je egzaktan primjer strucnog i posvecenog rada trenera - Mire Stojanovic, na koji bi trebalo da se ugledaju kosarkaski i fudbalski treneri, jer nije problem imati kvalitet iz velike selekcije, vec ga stvarati u olimpijskom sportu koji je najpriznatiji i koji ima paklenu konkurenciju.

Puna podrska Emiru !

man hat richtig gesehen das er wollte vor allem beim sprint über die letzte hürde ,einfach klasse.........

Zurück
Oben