Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ibrahimovic's Vater: Irena nicht gut/Würde seinen Sohn gerne im bosnischen Triko sehe

E

Emir

Guest
Otac nogometaša Zlatana Ibrahimovića: Dotična gospođica Irena na imenu moga sina gradi karijeru
Rekla je da je njen djed moj rođeni brat te da sa Zlatanom ima dobre odnose, ogorčen je Šefik

Autor: M. MAHMUTOVIĆ
18.04.2010. 08:58

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
front_sefik-ibra.jpg

Otac nogometne zvijezde Zlatana Ibrahimovića Šefik reagirao je na izjave srbijanske manekenke Irene Ibrahimović o njihovim rodbinskim vezama. Kaže da je bio šokiran kada su do njega u Malme stigli novinski napisi prema kojima su Zlatan i Irena rođaci, a neki su čak pisli i da su brat i sestra.
- Zaprepastio sam se kada sam pročitao da je predstavljaju kao Zlatanovu sestru. Bio sam tada u Barceloni i nisam mogao odmah reagirati, ali sada vas molim da objavite da dotična gospođica nema nikakve veze sa našom porodicom - rekao je Šefik dok je iz fascikle vadio spisak užih članova svoje porodice. U nastavku razgovora otkrio nam je da se zanimao odakle dolazi Irenin otac Nijaz. Kako nam je rekao, Nijaz je rodom iz Bihaća, a Šefik je, kao što je poznato, iz Bijeljine.
irenaibrahimovic.jpg

Irena Ibrahimović

- Očito je da Irena pokušava da upravo na Zlatanovom imenu gradi karijeru. Za „Dnevni avaz“ je rekla da je njen djed moj rođeni brat te da sa Zlatanom ima dobre odnose, što nije ni blizu istine. Niti ja poznajem njezinog djeda niti je ona ikada srela Zlatana naglasio je ogorčeni Šefik Ibrahimović.

Povreda i bh. dres
Šefika Ibrahimovića upitali smo i kakvo je trenutno stanje sa Zlatanovim povredama i hoće li igrati na prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine 29. maja u Štokholmu.
- Mislim da će biti potpuno oporavljen tek za utakmicu sa Interom, a ne vjerujem da će uopće igrati prijateljske utakmice za Švedsku. Čitao sam na internetu da bi bh. navijači željeli da Zlatan na barem nekoliko minuta obuče dres BiH. Moram reći da bi i meni to bilo drago, ali su FIFA-ina pravila stroga - govori Ibrahimović.

DNEVNIAVAZ.BA - Dogadjaji - Otac nogometa?a Zlatana Ibrahimovi?a: Doti?na gospo?ica Irena na imenu moga sina gradi karijeru

ich hab das im fernsehn gesehn wo sie das gesagt hat.. man man, ich habs auch noch echt geglaubt, diese kuh alta... cool das ich mal sein vater sehe, weiss denn einer woher seine mutter kommt?
p.s. wär echt geil wenn er mal das trikot von bosnien tragen würde...

Sta imamo od toga da obuce nas dres za par minuta i slika,nek nosi svoj Svedski,ta prica je gotova i ako nam je zao da ne igra za nas moramo da gledamo u buducnost i dovedemo mlade igrace ko seferovica u nas tim A nije losa mala Irenica,nek bude sretan da nije rodica i nek malo ^^popricaju^^ dok im sefik malo zapjeva:grin:

Sta imamo od toga da obuce nas dres za par minuta i slika,nek nosi svoj Svedski,ta prica je gotova i ako nam je zao da ne igra za nas moramo da gledamo u buducnost i dovedemo mlade igrace ko seferovica u nas tim A nije losa mala Irenica,nek bude sretan da nije rodica i nek malo ^^popricaju^^

Sto ne? Er wollte doch in BIH spielen aber -->

P22_Fanaticos_05.jpg

Nachdem die bosnische Nationalmannschaft Ibrahimović nach einem Probetraining abgelehnt hatte, war der Weg für Einsätze in der schwedischen Nationalmannschaft frei. Zunächst spielte er für die schwedische U21-Nationalmannschaft, für die er in sieben Spielen sechs Tore erzielen konnte. Sein Debüt in der A-Nationalmannschaft gab er am 31. Januar 2001 in Växjö beim 0:0 gegen die Färöer. Dabei bestand die Auswahl ausschließlich aus Spielern aus der Allsvenskan. Während einige der Mannschaftskollegen aus diesem Spiel bei nur einem Länderspieleinsatz blieben, konnte sich Ibrahimović in der Auswahl etablieren.

Sollen ja Cash verlangt haben ....

Irena Ibrahimovic...
Wüddi fickn

haha, nicht nur du ^^

Znam ja to a mislim ta prica je gotova,sto se dzaba zbog toga muciti kad je gotovo,svi bi voljeli da je za nas zaigro a nije i nece nikada,sad samo mlade igrace i buducnost ima da gledamo

jebi ga 3-4 Jahre wird er sicherlich noch machen und es wäre sehr schön Ihn im BIH Triko neben Dzeko zu sehen ^^

Zurück
Oben