Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Keine Sperre!!

U petak 31. marta 2006. godine, Referentna grupa takmičenja 'Pesma Evrovizije' razmatrala je povlačenje Srbije i Crne Gore sa ovogodišnjeg takmičenja.

Odluka o neučestvovanju je doneta 20. marta, odnosno u poslednjem trenutku. Pravila nalažu da Srbija i Crna Gora mora da plati nadoknadu za učešće i to u potpunosti. Referentna grupa može da predloži TV odboru Evropske unije za radio-difuziju [EBU] da donese odluku o novčanoj kazni [ od 5% do 10% od nadoknade] ili da zabrani učešće Srbije i Crne Gore na takmičenju naredne tri godine.

Referentna grupa je odlučila da predloži TV odboru da Srbija i Crna Gora plati nadoknadu, ali da ne bude dodatno sankcionisana u vidu novčane kazne ili isključenja. TV odbor će se sastati 19. aprila u španskom gradu Ovijedu.

zum glück wird SCG nicht für die nächsten 3 jahre gesperrt!!!
nur geldstrafe!!!

:tu:

Korrekt,nächstes Jahr schicken wir hin wen wir wollen ohne das die Montes mit ihren Schummelaktionen dazwischen funken.

Ich bin für Ceca.

Tjo, ich waere fuer die sperrung, jedoch sind die Srbijanci nicht schuld. Man sollte Monten1ggeria sperren, so ein verhalten is nicht akzeptabel.

Dieses Jahr wird wohl das wichtigte Jahr fuer SCG.

Maradona schrieb:

Korrekt,nächstes Jahr schicken wir hin wen wir wollen ohne das die Montes mit ihren Schummelaktionen dazwischen funken.

Ich bin für Ceca.

LOOL CECA
die schlampe kann sich finger in ihre mumu schieben

und zu hause bleiben

saaadi schrieb:
Maradona schrieb:

Ich bin für Ceca.

LOOL CECA

und zu hause bleiben

Hey saaadi, wollten wir uns nicht in Novi Pazar treffen. Du wolltest mir Cevape spendieren wenn ich 3 Finger zeige 8) 8) 8) :lol:

Monte-Grobar schrieb:
saaadi schrieb:
Maradona schrieb:

Ich bin für Ceca.

LOOL CECA

und zu hause bleiben

Hey saaadi, wollten wir uns nicht in Novi Pazar treffen. Du wolltest mir Cevape spendieren wenn ich 3 Finger zeige 8) 8) 8) :lol:

Ja klar desetku i piticu ima da dobijes

kako ti pada sad naum to hehehe

saaadi schrieb:
Monte-Grobar schrieb:
saaadi schrieb:
Maradona schrieb:

Ich bin für Ceca.

LOOL CECA

und zu hause bleiben

Ja klar desetku i piticu ima da dobijes

kako ti pada sad naum to hehehe

Ma neznam ni ja kako sam na to sada doso. U Beogradu sam pa sam vidjeo da si nesto napiso, i to tako. :mrgreen:

Monte-Grobar schrieb:
Ma neznam ni ja kako sam na to sada doso. U Beogradu sam pa sam vidjeo da si nesto napiso, i to tako. :mrgreen:

aha u beograd si

pa hajd pojedi koji cevap u pazar nije tolko daleko
a jest da su ulice sranje do pozara ako nisu popravili :D

Zurück
Oben