Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kosovo erstes Länderspiel wann ????

AL+KS

ALBANISCHER IMPULSGEBER
Hallo ,

die FIFA hat am 31.Mai 2012 gesagt, dass Kosovo Freundschaftsspiele austragen darf und ich wollte fragen ob jemand von euch weis wann das erste Länderspiel ist und mit wem ???

Ist doch grad egal , ob ofiziell oder nicht ofiziell und das ist auch nicht das erste testspiel .
Was bringen schon testspiele , und wir sind ein land und ein und dasselbe volk wir sollten nur eine nationalmanschaft haben und nicht 2
wir sollten gegenseitig keine konkurenz werden !!

ne, danke dann dann müssen wir mit dieser Hässlichen Flagge spielen.

[h=1]Modalitetet për ndeshjet miqësore ndërkombëtare të Kosovës – në shtator[/h]
f1_17-fifa-jpg1342530272.jpg

Publikuar: 17.07.2012 - 15:04Zurich, 17 korrik - Përfundoi mbledhja e jashtëzakonshme e Komitetit Ekzekutiv i FIFA-së, në të cilën njëra ndër temat kryesore ishte edhe shqyrtimi i modaliteteve për zhvillimin e ndeshjeve miqësore ndërkombëtare të përfaqësueses së Kosovës në futboll.

Kryetari i FIFA-së, Sepp Blatter, në konferencë për media deklaroi se definimi i modaliteteve që Kosovës ti mundësohet përfundimisht zhvillimi i ndeshjeve miqësore ndërkombëtare, është shtyrë për në muajin Shtator, kur është paraparë të mbahet mbledhja e radhës e Komitetit Ekzekutiv të FIFA-së.

Blatter siç raporton portali korneri duke mos dashur të japë asnjë arsye pse është shtyrë çështja e Kosovës për në shtator, përmendi vetëm takimet e ndara me përfaqësuesit e lartë të Federatës së Kosovës dhe asaj të Serbisë.

Nga ana tjetër kryetari i FFK-së Fadil Vokrri, ishte i befasuar për të mirë kur kuptoi se shqyrtimi i modaliteteve është futur në rend dite në mbledhjen e mbajtur (sot) 17 Korrik. Por, Vokrri e ka ditur dhe ka pritur që Sepp Blatter do ta shtyjë vendimin për më vonë sepse këtë e kishte marr vesh në takimin e tij të fundit me njeriun e parë të FIFA-së, muaj më parë.

Mirëpo, sipas Vokrrit futja e temës së Kosovës në rend dite në Komitetin Ekzekutiv të FIFA-së, tregon shumëçka në të mirë të Kosovës dhe futbollit në vendin tonë.

Mbledhja e radhës e Komitetit Ekzekutiv të FIFA-së është e caktuar më 27 dhe 28 shtator.

Modalitetet për ndeshjet miqësore ndërkombëtare të Kosovës – në shtator - Sport - Koha Net

So wie du denke ich auch leider wird das noch sehr lange dauern bis sowas zurstande kommt :/

Zurück
Oben