D Dzek Danijels Guest 30 Dezember 2009 #1 Koji od navedeni pjevaca je za vas kralj narodne muzike? Saban Saulic Halid Beslic Sinan Sakic Mitar Miric
Koji od navedeni pjevaca je za vas kralj narodne muzike? Saban Saulic Halid Beslic Sinan Sakic Mitar Miric
D Dzek Danijels Guest 30 Dezember 2009 #2 YouTube- Halid Beslic - Iznad Tesnja Zora Svice (A Sto Da Ne Show) YouTube- Saban Saulic 1985-Kraljice srca moga
YouTube- Halid Beslic - Iznad Tesnja Zora Svice (A Sto Da Ne Show) YouTube- Saban Saulic 1985-Kraljice srca moga
D Dzek Danijels Guest 30 Dezember 2009 #5 delija_rs schrieb: Sinaneeee...oder doch Saban??? Zum Vergrößern anklicken.... za mene saban
Facaaaa Malo Vas Je Pickiceeeeeee Teammitglied 30 Dezember 2009 #8 YouTube- Šaban Šaulić-Bio sam pijanac YouTube- saban saulic - samo mene volela si lazno YouTube- Saban Saulic - Sve sam s tobom izgubio YouTube- SABAN SAULİC...Tİ PAKOSNA ZENA
YouTube- Šaban Šaulić-Bio sam pijanac YouTube- saban saulic - samo mene volela si lazno YouTube- Saban Saulic - Sve sam s tobom izgubio YouTube- SABAN SAULİC...Tİ PAKOSNA ZENA
D Dzek Danijels Guest 30 Dezember 2009 #9 OptimusPrime schrieb: 50 cent! Zum Vergrößern anklicken.... jebo ti moju kobilu, nemoj spamat