Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Liebe Mel, alles Gute

• Ersteller Ersteller Babsi
  • Erstellt am Erstellt am
naknadno ti zelim sve naj naj za tvoj divan dan i neka ti se najvznije zelje ispune :hotsun:

marilin_happy_birthday_to_me.jpg

jebote nema je jos znaci zurka je bila do jaja

Djes komsija Sremac, evo me bakcem se tu u blizini, po plodnoj macvanskoj zemlji, iha ha, miline u Boga. Nemerem se uvek kaciti ovde, samo da javim da sam jos ziv i donekle zdrav, al sutra kako ce da bidne, moz' i zavrsim u nekom jendeku.
Ajte svi na 'vamo da se napucamo i urlicemo do jutra, a batakanda ce nam biti razanj-majstor. Babsi da raspici koju od rokeri s moravu, da se kacimo da astal, a Elmi i Dadi da se cmachu hihi :happy5:
ma ljubim vas sve u te glave pametne, sta bi mi bez nas, ajoj

bambi, kad se vrnem, 'bala si jeza u ledja sam da znades *trlja ruke* :twisted: :blowkiss:

Djes komsija Sremac, evo me bakcem se tu u blizini, po plodnoj macvanskoj zemlji, iha ha, miline u Boga. Nemerem se uvek kaciti ovde, samo da javim da sam jos ziv i donekle zdrav, al sutra kako ce da bidne, moz' i zavrsim u nekom jendeku.
Ajte svi na 'vamo da se napucamo i urlicemo do jutra, a batakanda ce nam biti razanj-majstor. Babsi da raspici koju od rokeri s moravu, da se kacimo da astal, a Elmi i Dadi da se cmachu hihi :happy5:
ma ljubim vas sve u te glave pametne, sta bi mi bez nas, ajoj

bambi, kad se vrnem, 'bala si jeza u ledja sam da znades *trlja ruke* :twisted: :blowkiss:

haha ohh pa komsinice lepo lepo sta macva odakle si iz macve ja sam ist macvanin i sremac mullti kulti bree decko je nenormalno lud bree :biggrin:

Zurück
Oben