Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Madrid - 19.10 - 22.10.2012

Wie viele Prostitutitierte wird Baader penisen?

• Umfrageteilnehmer
    6
B

Baader

Guest
Arrivederci, alle zusammen, wie man so schön in Spanien seine Freunde begrüsst.

Wie ihr merkt habe ich bereits meine Spanisch-Skills ordentlich aufgelevelt, da ich bald nach Madrid fliege um das Spiel Real gegen Celta de Vigo zu schauen. Ich hab da Karten für die dritte Reihe an der Seitenlinie.

Dazu habe ich aber jedoch noch ein paar Fragen. Also ich fliege mit zwei Freunden die beide halbe Spanier sind (sind Brüder) und demnach auch spanisch können. Nun jedoch möchte ich wissen was man in Madrid unbedingt mal gesehen haben muss.

Meine Absteige ist dort gleich neben dem Strassenstrich, extra so gewählt dass ich nicht weit laufen muss um spanische Dirnen zu penisen, mit meinem enormen Penis, den ihr ja sicherlich bereits alle kennt.

Plan bisher:
- Spiel schauen
- Stadionrundgang
- ?
- ?
- ?
- ?

Budi mi pozdravljen prijatelju. Ja sam godinu dana zivio u Madridu, i licno mislim, da je jedan od "najboljih" gradova u Evropi. Ziv je grad 24/7 i zaista ne staje nikad. Aj' u "Pesquero" ili u "El Tigre", narucis cañu (casa pive, uff) jedan euro i 20 centi i uz to te pocaste tapasom gratis, to su jedna od rijetkih mjesta u Madridu gdje jos uvijek besplatno sluze tapas. Ne treba ti poslje toga hamburgere i ostala brza jela.

Jel volis istoriju? Ako volis, Madrid ima vrlo vjerojatno najbolje muzeje u Evropi - ne samo po svom 'inventaru' Baaderu, vec i po organizaciji i prezentaciji muzeja (uz bok Londonu i Parizu, mozda cak i Berlina). Pod 'must' su muzeji:
1. Prado El - nacionalni muzej, ima sta i vidit' - prvenstveno spanjolski klasicni majstori El Greco, divota.
2. Sofiaa - Picasso, Dali, velika imena.
3. Museo Thyssen - najljepse ureden muzej, zbirka modernih slikara od 17.vjeka na ovamo.

A sto se tice provoda, najbolje je zemljace smucati oko Puerto del Sol, ima jedan zgodan bar blizu pa mozes otic na flamenco ili do Plaza Mayor, lijepo izgleda po noci.

PS: ne kupuj ni slucajno karte grada na kioscima. Na Plaza Mayor imas veliki turisticki ured sa super ljubaznim tetama ^^ i besplatnim kartama.

Vuce, sad hocu i ja u Madrid

Moga' bi glumit turistickog vodica, i stvarno dugo nisam bio tamo. Kupuj kartu zeno, letimo ^^

@Baader

Nema na cemu. A posto znam da si jos u najboljim godinama, mladost tamo nece biti uskracena klubovima ^
Moj licni izbor za izac' van je onaj cuveni bar "el juno", pa "Plaza de Santa Barbara", "Honky Tonky Club" i "Covarrubias 24". Raspitaj se po gradu, valjda ce neko spoment' jedan od tih klubova/barova. Za shopping (jebiga, i muskarci vole trosit' pare u "nevazne" stvari) je ulica "Fuenceral".

PS: Za Bernabeu se zna, pod "must see" broj jedan
kava.gif

Javim ti Vuce, al ozbiljno ti kazem! I vodim decu, pogotovo cerka od 11 godina bi volela...jako voli strane gradove i dosta je do sad vec videla. U Barseloni je u Dalijev muzej otisla tri puta za dva dana, srecica mamina :innocent:

scheiss auf nutten, geld rausholen kann jeder, mach mal paar weibaz klar u klubu und jebaaaat, als tourist ist es einfacher.
bin auch ab und zu aufn kiez in hamburg der jacopo aus milano. :D

Zurück
Oben