Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

MEDITERANSKE IGRE 20005

Secondos

Top-Poster
cabLogo2_ING.gif

http://www.resultados.almeria2005.es/Web/medallasFormulario_ING.htm

gold / silber / bronze
6. slowenien 8/5/8
10.serbien und m. 5/5/5
11.kroatien 2/5/5
12.bih 1/1/1

hoffe das wir noch auf den 5. rang vorstossen, wenn wir noch einige medaillen bei den mannschafts-sportarten holen - wasserball, volleyball, handball...

die frauen handballerinen haben gestern kroatien im halbfinale mit 40:33 "vernichtend" geschlagen.

"vernichtend" ist so eine modewort im forum geworden :P :wink:

tatsächlich es es kaum möglich, sich die vernichtende ergebnisse vorzustellen

[web:967acc55fa]http://www.resultados.almeria2005.es/Web/medallasFormulario_ING.htm[/web:967acc55fa]

im schiessen sind ja ganz gut wie immer!! :roll: :D

seht euch mal den link an ganz rechts "Medallist
by
Country "

MI: Srebrna medalja za rukometašice

Ženska rukometna reprezentacija Srbije i Crne Gore osvojila je srebrnu medalju na Mediteranskim igrama u Almeriji, pošto je u finalu poražena od selekcije Španije 29:30 (17:15).

"Plave" su u 44. minutu imale prednost od dva gola (25:23), ali su dozvolile protivnicama da preuzmu inicijativu i da preokrenu rezultat u svoju korist (28:25).

U finišu meča rukometašice SCG imale su još dve šanse da izjednače, medjutim, prvo je pivot Maja Lojpur pogodila protivničkog golmana sa šest metara, a onda je nekoliko sekundi pre kraja Tanja Medved iz kontranapada pogodila stativu.

U pobedničkoj ekipi najefikasnije su bile Izabel Toriko sa osam i Mangi Gonzales i Agilar Dijaz sa po sedam golova, dok je u timu Srbije i Crne Gore Tanja Medved postigla sedam, a Svetlana Ognjenović šest golova

MI: Vaterpolisti 2. u grupi B

Vaterpolo reprezentacija SCG zauzela je drugo mesto u grupi B na Mediteranskim igrama u španskoj Almeriji i igraće sa prvoplasiranom ekipom grupe A - Italijom Grčkom ili Hrvatskom, u polufinalu Igara. Protivnik će biti poznat večeras.

U poslednjoj utakmici u grupi, »Plavi« su izgubili od Španije 7:5 (1:1, 2:2, 2:0, 2:2). Strelci su bili Ćuk, Brguljan, Filipović, Prlainović i Ivović po jednom.

Polufinalni mečevi na programu su u subotu, a finale se igra u nedelju.

MI: Vaterpolisti 2. u grupi B

Vaterpolo reprezentacija SCG zauzela je drugo mesto u grupi B na Mediteranskim igrama u španskoj Almeriji i igraće sa prvoplasiranom ekipom grupe A - Italijom Grčkom ili Hrvatskom, u polufinalu Igara. Protivnik će biti poznat večeras.

U poslednjoj utakmici u grupi, »Plavi« su izgubili od Španije 7:5 (1:1, 2:2, 2:0, 2:2). Strelci su bili Ćuk, Brguljan, Filipović, Prlainović i Ivović po jednom.

Polufinalni mečevi na programu su u subotu, a finale se igra u nedelju.

Zurück
Oben