Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Molotovljev koktel na srpski konzulat

• Ersteller Ersteller Gast829627
  • Erstellt am Erstellt am
G

Gast829627

Guest
Nepoznata osoba bacila staklenu bocu sa zapaljivom tečnošću na konzulat Srbije u Rijeci, saopštila primorsko-goranska Policijska uprava. Istraga u toku.

Policija je obavila uviđaj i utvrdila kako je počinitelj pokušao da zapali tečnost u boci, što nije uspeo, pa je bocu bacio na vrata konzulata, navodi se u saopštenju.
Vrata i pročelje konzulata u Ulici Erazma Barčića nisu oštećeni.
Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel najoštrije su osudili taj događaj.
"Rijeka je uvek bila tolerantna i takva će ostati, uprkos neodgovornim pojedincima. Nažalost, moram da konstatujem da će okretanje nacionalizmima koje imamo prilike svaki dan pratiti verovatno dovesti do učestalijih događanja ovog tipa", rekao je Obersnel, prenosi Novi list.
Policijski službenici prve policijske stanice u Rijeci, u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije, sprovode istragu kako bi se rasvetlile sve okolnosti događaja, saopštila je policija.

RTS :: Molotovljev koktel na srpski konzulat

unbekannte haben auf das serbische konzulat in rijeka kroatien ein anschlag mit einem molotov cocktail verübt nur waren sie so selten dämlich in ihrer vorgehensweise das sie es net geschafft haben das sich das ding entzündet,zum glück..........uns sowas kommt in die eu......:nemafrke:

- - - Aktualisiert - - -

ps.wie kann ich den titel nochmal ändern in anschlag auf serbisches konzulat in kroatien ?!:^^:

....bin sprachlos....bzw....überrascht.....da rijeka DIE serbenstadt schlecht hin in kroatien ist....naja....man wird halt doch immer wieder überrascht...

- - - Aktualisiert - - -

...,@legija....ja ich weiß......jede stadt in kroatien ist serbisch ...:lol:...

past ce kooookteeeeel
naaaa konzuu-huulltaaatt
konzullattaaa neeeheheeceee bitii
voliooo bi maaajkooo millaaaa
u to imeee naaazdravitiiii
u to imeee naaazravittiiii

to garant neki nedicevci bacili na konzulat jer su u konzulatu drazini cetnicni

....bin sprachlos....bzw....überrascht.....da rijeka DIE serbenstadt schlecht hin in kroatien ist....naja....man wird halt doch immer wieder überrascht...

- - - Aktualisiert - - -

...,@legija....ja ich weiß......jede stadt in kroatien ist serbisch ...:lol:...

Wie man ja am Beispiel von Let 3 sieht...

Junuz_Đipalo;3671845 schrieb:
bombardiranje srbije i cacka :D

pardon, da prevedem

bombardovanje srbije i cacka

:D

ali valja razumjet let 3 (jos samo reci da su ustase i upisat cu se) :D

Ustase? daleko bilo! nista ti ne brini, razumem ja njih. volim i da ih gledam. al' ipak. oni i bas ne vole nas. mda. kad se predomislim. ko to vec radi?! :lol:

postavicu kasnije Video iz Pule, 2010-te. cim mi uspe upload. :lol: Bila na nekom Rock-koncertu. al' samo zbog njih! :D

A ovo sa Molotovljem-koktelom mora da su bile neke "Rijecke Picke".

Ustase? daleko bilo! nista ti ne brini, razumem ja njih. volim i da ih gledam. al' ipak. oni i bas ne vole nas. mda. kad se predomislim. ko to vec radi?! :lol:

postavicu kasnije Video iz Pule, 2010-te. cim mi uspe upload. :lol: Bila na nekom Rock-koncertu. al' samo zbog njih! :D

A ovo sa Molotovljem-koktelom mora da su bile neke "Rijecke Picke".

Pa normalno da su bile rijecke picke. cim je neko iz rijeke, picka je.

ma oni se sprdaju svim i svacim, crkvom, drustvom, srbima, hrvatima. oni ne vole nikog ako vec hocemo tako.

kako je bilo na koncertu? jesil dobila kurcem po celu? :lol: :lol:

Junuz_Đipalo;3671852 schrieb:
Pa normalno da su bile rijecke picke. cim je neko iz rijeke, picka je.

ma oni se sprdaju svim i svacim, crkvom, drustvom, srbima, hrvatima. oni ne vole nikog ako vec hocemo tako.

kako je bilo na koncertu? jesil dobila kurcem po celu? :lol: :lol:

HAHAHA! ne, al' zamalo! :D

i ne diraj mi Rijeku, tamo sam prvi put bila u Hrvatskoj (a da se secam). :)

haos koncert. ostali su bili neki rock, metal i punk-bendovi sirom sveta. uglavnom ne snimam kad idem na koncerte, prodje ti celi dozivljaj i posle se secas samo kako si snimao. :-S

zakljucak: idem i drugi put. :)

ajd, dosta spama! izvini Legija, batko, znas me. :-*

HAHAHA! ne, al' zamalo! :D

i ne diraj mi Rijeku, tamo sam prvi put bila u Hrvatskoj (a da se secam). :)

haos koncert. ostali su bili neki rock, metal i punk-bendovi sirom sveta. uglavnom ne snimam kad idem na koncerte, prodje ti celi dozivljaj i posle se secas samo kako si snimao. :-S

zakljucak: idem i drugi put. :)

ajd, dosta spama! izvini Legija, batko, znas me. :-*

zamalo? neko postao zamalo srecnik, u usta ga jebem :D

pusti legiju sada, pricaj mi o koncertu :77:
naziv festivala nebi bija los (al nije bija na grobniku slucajno?). jer ova kombinacija metal - punk mlogo mi se svidja!

Junuz_Đipalo;3671860 schrieb:
zamalo? neko postao zamalo srecnik, u usta ga jebem :D

pusti legiju sada, pricaj mi o koncertu :77:
naziv festivala nebi bija los (al nije bija na grobniku slucajno?). jer ova kombinacija metal - punk mlogo mi se svidja!

evo, nasla sam ulaznicu.
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Zurück
Oben