Tarmi Rićmi
Gesperrt
schöne stadt hab aber gehört sol ziemlich langweillig sein wie zagreb hehe.
Nazalost ni prva ni zadnja, pored katastrofalni ekonomski uvjeta za omladinu još i nikakve sportske perspektive!!! Nije ni čudno kad u savezima samo sjede bivše komunjare ili sadašnje nacionaliste !!!!Zašto sam otišla iz Bosne i Hercegovine? Odgovor je jednostavan, zbog uvjeta. U Hrvatskoj su nudili sve što treba za razvoj mlade igračice. Željela sam igrati na europskim i svjetskim prvenstvima, na Olimpijskim igrama, a Hrvatska mi je to nudila, dok BiH, vjerovali ili ne, nema žensku seniorsku reprezentaciju – istaknula je Ćamila.
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/sport/istina-...dite-koliko-vecina-njih-inac-zaraduje-1455179 - m.vecernji.hr
Mene sasvim ok da je izabrala hrvatskaNazalost ni prva ni zadnja, pored katastrofalni ekonomski uvjeta za omladinu još i nikakve sportske perspektive!!! Nije ni čudno kad u savezima samo sjede bivše komunjare ili sadašnje nacionaliste !!!!
Was meinste wird es wieder auf hdz/sda hinauslaufen?Naravno da ih poznajem, sve do jednoga, kao rođeni mostarac nikakvo čudo.
Doduše fale neki kao npr. Bojan Bogdanović NBA star, ali sve ured.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen