Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus Griechenland

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 9433
  • Erstellt am Erstellt am
re pedia den elegane i malakes san ton kammeno ote oute tin leksi makedonia den prepi na exi sto onoma?? twra giati to alaksane?? kata tin gnomi mou na to athisoume tote etsu pos ine. afti exoune anangi oxi emis

ides ti itane i apantisi tote otan tu erikse ena aeroplano.......alla ego efxomai gia ekloges......kai elpizo na vali i ND enan sosto.....kai auto munokoma one....alla oxi toso Muni osso oi alli

Nai, alla ti thelo na sas po ... me "mezedaki kai ipomoni" den brisketai lisi ... me ton barbaro apo dipla? Ksexase to. Genika ego den eimai akrodeksios sta politika themata, alla afti i kolosyriza me paei na ftaso akribos eki, re gamoto.

Ipomoni den exo alli. Fotia kai thanato de aftous ... allios den mathenoune.

Sorry

re pedia den elegane i malakes san ton kammeno ote oute tin leksi makedonia den prepi na exi sto onoma?? twra giati to alaksane?? kata tin gnomi mou na to athisoume tote etsu pos ine. afti exoune anangi oxi emis
Poso steki den ksero......
apla afta pou diavasa Kai akousa eine pos i amerikanoi theloune na lysoune to Thema ton skopion......ja na mi boune oi rossi opos stin serbia........Kai hasoune tha kentrika balkania.........Kai oti díthen ama synergastoi h ellada kala sto onoma to skopion......tha mas boithisoune stin aoz.
An Kai se ena Video legane pos sta skopje Kai makedonia yparhi fysiko aerio Kai petreleo.......
tora.....poso stekoune ola afta......allo kapelo.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Afta pathenis....ama tha pernis ola stin loufa.Anastenis Kai tis kapotes

Avrio mallon tha eine o ypourgos eksoterikon skopion stin ellada.

Giato koroideboune ton Kosmo....

Me lene Rizo kai opos thelo to girizo....

Poso steki den ksero......
apla afta pou diavasa Kai akousa eine pos i amerikanoi theloune na lysoune to Thema ton skopion......ja na mi boune oi rossi opos stin serbia........Kai hasoune tha kentrika balkania.........Kai oti díthen ama synergastoi h ellada kala sto onoma to skopion......tha mas boithisoune stin aoz.
An Kai se ena Video legane pos sta skopje Kai makedonia yparhi fysiko aerio Kai petreleo.......
tora.....poso stekoune ola afta......allo kapelo.

Afto diabasa kai ego tora molis, oti i amerikani tha mas boithisoune stin aoz. Kalaaaaa kai eki paparia ...

pandos na exoume stiriksi amerikanon enandion tous xaliabaliades tis anatolis logo aoz, den einai k toso askimo... ala na poulisoume to onoma giafto einai sketi malakia. sas to leo, ama dosoune i diki mas strimeni to nai o laos tha tous krimasi apo ta podia mprosta mprosta

Zurück
Oben