Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nderohet Gardisti qe mbrojti Flamurin Kombetare!

• Ersteller Ersteller IbishKajtazi
  • Erstellt am Erstellt am
I

IbishKajtazi

Guest
Gardisti qe mbrojti Flamurin Kombetare nga Cenet endacak te Edi Rames nderohet nga Berisha!
-
-
-
-
-
-
YouTube - Polici hero mbron flamurin shqiptar , rrezikon jeten e tij ...

Flamuri, Berisha nderon gardistin

Kryeministri Sali Berisha ka nderuar gardistin që mori në mbrojtje flamurin që u përdor si një objekt sulmi nga manifestuesit gjatë demonstratës së opozitës.
Gjatë një ceremonie në selinë e kryeministrisë, Berisha ka deklaruar se vetëm një bandit mund ta përdorte flamurin kombëtar si një leckë.
“Një horr, një rrugac, një bandit që flamurin kombëtar e kishte për leckë ia vërviti tek këmbët. Gardisti që ishte aty mori flamurin. Flamuri i kombit nuk mund të ishte për asnjë shqiptar një leckë që të flakej në rrugë”, ka pohuar Berisha.
Ndërsa gardisti, i cili ia ka dhuruar flamurin kryeministrit, është shprehur se do ta mbrojë gjithmonë simbolin kombëtar të vendit.
“Këtë flamur e kam për nder që ta mbroj. E kam mbrojtur edhe në irak. Duke parë këtë flamur marr kurajë për të qendruar sa më shumë përballë turmave”, ka thënë gardisti.

YouTube - Sali Berisha puth flamurin

Bitte übersetzen Shqipe.

Das ist doch illyrisch, musst du eigentlich verstehen, aber O.K.

Der Gardist (Nationalgarde), der die Flagge im ersten Video mit seinem Leben und seiner Gesundheit verteidigt hat, wurde dafür von der Regierung geehrt!

Das ist doch illyrisch, musst du eigentlich verstehen, aber O.K.

Der Gardist (Nationalgarde), der die Flagge im ersten Video mit seinem Leben und seiner Gesundheit verteidigt hat, wurde dafür von der Regierung geehrt!

Es geht ja nicht um mich, es gibt viele andere die nicht Illyrisch können was eine Schande ist, Diaspora eben.

Nderohet Gardisti qe mbrojti Flamurin Kombetare!

und ich dachte das wird ein Thread für eine junge Legende die vor kurzem von uns gegangen ist :(

Ndrangheta .. HAR HAR !!!!

Zurück
Oben