G
Gast829627
Guest
Posle boravka na Kosovu i Metohiji Nemac Majkl Miler iz Drezdena rešio je da promeni i ime i veru
U Sremsku Mitrovicu doneo je humanitarnu pomoć za naše sugrađane u enklavama. Iz želje da sazna pravu istinu, o životu Srba na Kosovu i Metohiji, Majkl Miler (34) iz Drezdena, pre dve godine prvi put se uputio na jug Srbije.
Ovaj mladi Nemac koji do tada nije imao kontakt sa Srbijom, posle obilaska srpskih enklava, sa humanitarnom organizacijom “Evropskog fronta solidarnosti sa Kosovom”, zavoleo je naš narod, istoriju, kulturu, i rešio da pređe u pravoslavlje.
" Boraveći među Srbima, shvatio sam nešto što je teško objasniti rečima, nešto što ljudi u mom okruženju teško mogu da shvate, posebno oni koji nikada nisu imali iskustvo slično mom. Osetio sam neku promenu u sebi, sila koju ni sada ne mogu da objasnim me dotakla", kaže danas Majkl Miler – German.
NEMAC PROMENIO VERU I IME ZBOG KOSOVA German: Sramota me je kada pomislim na svoj prethodni ?ivot! - Kurir
deutscher nimmt serb orthodoxen glauben an als er hilfsgüter runter fuhr ....er hat sich verliebt in unser volk unsere geschichte usw.......ich finde das ist n eigenen thread wert
ps.willkommen im club der superhelden brate