Du verwendest einen veralteten Browser. Es ist möglich, dass diese oder andere Websites nicht korrekt angezeigt werden. Du solltest ein Upgrade durchführen oder einen alternativen Browser verwenden.
Jeste, video sam i ja na RTS u... Samo je pogresna tablica na sajt, drugacije izgledaju ako se ne varam...
Al najbolji komentar na stranici Blica a je:
Gospodine ministre, odgovorite samo na jedno pitanje: Grb koje drzave se nalazi na tablicama? To sto ste vi interpretirali kao grb Srbije je samo segmnent grba (fale mu orlovi Nemanjica i kruna). Ko vama daje za pravo da cerupate grb Srbije po nahodjenju? Ko odredjuje sta ce da bude, a sta ne na tablicama? Da vas podsetim, grb srbije mozete naci na sajtu vlade u kojoj sedite i izgleda ovako: [???, ??????? ? ????? ????????? ?????? Zasto Policija ne nosi na sapkama grb drzave ciji ustavni poredak stiti? Ovaj grb je nase ime i prezime i pod ovim znamenjima su stradala pokolenja, a gle cuda sada se nasao "umetnik" koji ce da nam da prestavi njegovu umetnicku viziju. Mada pre mislim da je neko dobio posao, a da masina ne moze da mu stancuje ovako fine detalje. Mislite o tome!