G
leute hats für mich auch nen platz vorne im sturm?wäre zu geil
dann wäre hajduk wieder voll da
weil Tudor ist schon da
Rapaic soll kommen
Skoko auch
Andric will auch zurück
hoffentlich reissens was im UEFA Cup...
leute hats für mich auch nen platz vorne im sturm?
4 500 000 euro reichen mir pro saisson schon aus:iconbiggrin:
ich währe neben pandza aber der einzige der leistung bringen würde und das geld wärt währe:iconbiggrin:Nö, bei uns gibt es schon genug Bosnier.
Bas me zanima placa. Jebote.POSAO STOLJEĆA REPREZENTATIVNA BRAĆA POJAČAVAJU DVA VODEĆA KLUBA PRVE HNL Robert u Dinamu, a Niko u Hajduk! Autor TOMISLAV DASOVIĆ
Prijelazni rok u Hrvatskoj počinje senzacijama! Braća Robert i Niko Kovač pojačavaju dva vodeća kluba Prve HNL! Dinamo je od jučer jači za Roberta, dok Hajduk očekuje Niku. Kakva najava nove sezone! I dok je Robertov dolazak u Maksimir završen, priča o Niki i Hajduku je prava bomba. No, ne i za ljude u Dinamu.
– Već godinu dana znam da Hajduk zove Niku Kovača – kazao je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić.
Želio samo u Dinamo
I vi ste ga htjeli? Kumovi ste...
– Već sam mu rekao da ću mu uklizati kada u Hajdukovu dresu bude protrčavao kraj Dinamove klupe. Neka me se čuva – šalio se dobro raspoloženi Mamić dok je s Robertom čekao razgovor u Juventusovoj bazi u Torinu.
S njim je, naravno, bio i njegov brat Zdravko, Dinamov izvršni dopredsjednik. Odlazak braće Mamić u Torino od početka je mogao značiti samo jedno – Robert Kovač je Dinamov. A to je službeno potvrđeno jučer kasno poslijepodne.
– Robert je pristao doći u Dinamo i sada preostaju samo tehnički detalji razlaza s Juventusom – rekao je Zdravko Mamić.
Prema Mamićevim riječima, Robert će potpisati za Dinamo na tri godine, što znači da bi mogao i završiti karijeru u Maksimiru. A odšteta Juventusu?
– Odštete nema! – naglasio je Zoran Mamić važnu stavku ove priče.
Dok su se braća Mamić družila s Robertom, stigla je vijest da je za njega zagrizla Zaragoza i da je poslala ponudu koja se ne može odbiti. No, Zoran Mamić odmah je otklonio mogućnost gubitka ove bitke.
– Nije ga tražila samo Zaragoza nego i drugi veliki klubovi. Ali, Robert je želio samo u Dinamo i mi ga sada imamo!
Dinamov trener Branko Ivanković oduševljen je vijestima iz Torina. Takvo pojačanje mogao je samo sanjati.
– Kakav je Robert igrač zorno je pokazala utakmica s Rusijom – kazao je Ivanković.
– On je najprije izniman nogometaš, stoper svjetske klase, s iskustvom igranja u najvećim klubovima i natjecanjima. Osim toga, on je i vođa, od kojega će naši mladi igrači moći mnogo naučiti i uz njega napredovati - dodao je trener.
Ivanković s Kovačem očekuje i novi rezultatski bum, nastavak niza nepobjedivosti na domaćim travnjacima, ali i iskorak na europskom planu.
A kako Dinamov trener komentira mogući dolazak Nike Kovača u Hajduk?
– Bez imalo demagogije, pozdravljam takav Hajdukov potez. U interesu je hrvatskog nogometa da imamo što više jakih momčad, uz Dinamo i Hajduk, Rijeku, Varteks, Zagreb...
Opet jači od Hajduka
Hajduk će s Tudorom i Nikom Kovačem biti jači od Dinama?
– Bit će jak, ali neće biti jači od nas. Radujem se Hajdukovu pojačanju jer to je dodatni poticaj i za nas, a dolasci takvih zvijezda povećavaju zanimanje za nogomet – zaključio je Ivanković.
Robert Kovač (33) jučer se upoznao i odmah oprostio s novim trenerom Juventusa Claudiom Ranierijem i noćas s Mamićima doputovao u Zagreb.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen