Komandant Mark
i Vukovi s Ontarija
Koje se novine čitaju u Crnoj Gori.Treba mi za jedan oglas .HVALA unaprijed .Pozz
Ja znam za VijestiKoje se novine čitaju u Crnoj Gori.Treba mi za jedan oglas .HVALA unaprijed .Pozz
Kao prvo imaš popravni o nazivu jezika a kao drugo slazem seMoramo uvesti jedan dan u godini na kojem se u čitavom forumu govori isključivo jugoslovenskim jezikom.
Znači sve teme samo na jugoslovenskom jeziku. Politika, muzika itd.
A turci, grci i albanci neka razgovaraju međusobno kako hoće.
Dobro bi mi došlo, malo da poboljšam gramatiku.
Inače gramatika jugoslovenskog jezika je stvar za sebe. Kako nemci da imaju samo četiri padeža a mi sedam?
Ili ga mi preteramo ili su oni unazađeni.
Da je tako bilo, kao što bi i preferirao, nebi bilo pizdarija oko jezika...čiji je jezik ispravan i čiji je od koga nastao !Nema šta da popravim. To je jugoslovenski jezik.
Razumemo se = jedan jezik.
Tačka.
Sve ostalo je nacionalizam.
To je kao da Australijanci sada uvedu australijanski jezik a kanađani uvedu kanađanski jezik itd. samo da nemaju veze sa engleskom. Znači samo iz inata.
Glupost. Koliko su jugosloveni pametni toliko su i nekako glupi.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen