Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Pitanje za Srbe i Ljude sa prostora bivse Jugoslavije

Kako bi ljudi sa prostora bivse Jugoslavije opisali moje oci

• Crne

Stimmen: 0 0,0%
  • Smedje ili braun

Stimmen: 0 0,0%

• Umfrageteilnehmer
    0

Mortimer

Liebe deinen Nächsten
Israel
Interuseje me kako bi ljudi sa prostora bivse jugoslavije opisali moje oci? Kao smedje ili braun ili kao crne? U austriji kazu tamno braun zato sto crne oci ustvari i nepostoje to sto mi kazemo da su crne su ustvari veoma tamno braun ali po nasim pojmovima ima i crne oci zato me to interesuje. Hvala

Kacim video gde se vide moje oci iz blisine
Prvo pogledajte mozda i uvecajte sliku ako treba
Hvala

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Zuletzt bearbeitet:
Interuseje me kako bi ljudi sa prostora bivse jugoslavije opisali moje oci? Kao smece ili braun ili kao crne? U austriji kazu tamno braun zato sto crne oci ustvari i nepostoje to sto mi kazemo da su crne su ustvari veoma tamno braun ali po nasim pojmovima ima i crne oci zato me to interesuje. Hvala

Hvala

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.

Um dich mal zu zittieren, würde ich sagen ko "smece"🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Interuseje me kako bi ljudi sa prostora bivse jugoslavije opisali moje oci? Kao smedje ili braun ili kao crne? U austriji kazu tamno braun zato sto crne oci ustvari i nepostoje to sto mi kazemo da su crne su ustvari veoma tamno braun ali po nasim pojmovima ima i crne oci zato me to interesuje. Hvala

Hvala

Schau dir doch einen der vielen alten Threads dazu an.

Zurück
Oben