Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Radnicki Kragujevac 1923 in die 1 Liga Serbiens aufgestiegen

Der_Buchhalter

Gesperrt
Neben dem belgrader Club BASK hat es Kragujevac nun auch in die 1 Liga geschafft sammt neuen Stadion das wohlmöglich noch ausgebaut wird. Ich hoffe unsere Roten Teufen werden der Liga richtig einheizen.

RASPLET U PRVOJ LIGI SRBIJE
Novi Pazar tuguje, Radnički iz Kragujevca u Superligi!

Tanjug | 12. 06. 2011. - 20:51h | Komentara: 120
Fudbaleri kragujevačkog Radničkog izborili su plasman u Superligu Srbije pošto su u 33. kolu Prve lige kao gosti svladali ekipu Bežanije sa 1:0, pa kolo pre kraja imaju nedostižna tri boda prednosti nad najbližim pratiocem, ekipom Novog Pazara.

Radnički je osigurao drugo mesto, bez obzira na ishod meča poslednjeg kola, jer ima bolji međusobni skor sa Novim Pazarom.

Kragujevčani su se pridružili ekipi beogradskog BASK-a, koja je ranije obezbedila plasman u Superligu.
Radnički i BASK će u elitnoj konkurenciji sledeće sezone igrati umesto Inđije i Čukaričkog.

Uoči poslednjeg kola Prve lige Srbije, koje je na programu u sredu, već je poznato da u niži rang ispadaju Zemun, Kolubara, Big Bul i Dinamo iz Vranja.

Blic Online | Novi Pazar tuguje, Radni

fk-radnicki-kragujevac-ok-vojvodina-dsc0375resize.jpg

cika-daca-stadium-kragujevac-292.jpg

Cika_Daca2.jpg

Die roten Teufel kommen ... Der Club will sofort die internationalen Plätze anvisieren, da bin ich mal gespannt, finanzielle Unterstützung haben sie (Stadionausbau etc..)

Radnicki,,,moj grad Kragujevac, moj tim, moje sve

Lokalni patriota Babsi

Zurück
Oben