Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Rahmetli Hasib Mahmić poželio da ne bude saobraćajnih nesreća

Gulllli

Balkaner
Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Hasib Mahmić, jedan od trojice mladića koji su smrtno stradali na povratku iz Litvanije, u razgovoru za "SportSport.ba" poželio je da bh. navijači "ne piju mnogo alkohol" jer je već dosta "saobraćajki" na cestama.

Nesretni mladići, inače članovi grupe "Ljuti Krajišnici", vraćali su se sa historijske utakmice Zmajeva kada im se desila nezgoda u Poljskoj u još nerazjašnjenim okolnostima.

Mahmić je u video anketi pomalo proročanski naslutio da će upravo bajramsko veselje i moguća radost zbog pobjede uticati na povećanje saobraćajnih nesreća.

"Nadam se da neće biti puno alkohola za ovaj dan i volio bih da se navijači sretno, u miru i rahatluku vrate kući, svojim familijama i porodicama i da proslave ovaj Bajram živi i zdravi i da ne bude saobraćajki, jer je stvarno bilo saobraćajki danas na cestama", kazao je Mahmić.

Inače, Hasib Mahmić rođen je u mjestu Mahmići u Krajini, a imao je želju i da se oženi dogodine u Brazilu.

:( .. R.I.P.

Text von Seiner Freundin, sie wollten in Brasilien heiraten

Bibo moj ljubavi moja toliko toga sam ti jos htjela reci toliko toga sam zelila prozivjeti s tobom.. i sad ti kazem samo tebi sam se zaklela na vjecnu ljubav i tako ce ostati do kraja mog zivota u to ti se zaklinjem pred svim ovim ljudima i Bogom.. vjecno u mom srcu.. nema rijeci da opisu moju bol.. prebrzo si me ostavio.. voljecu te vjecno
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Zurück
Oben