E
Emir
Guest
vielleicht kann das mal ein serbe übersetzen?
is glaube ich besser
vielleicht kann das mal ein serbe übersetzen?
bice repriza, was für hurensöhne schreiben sowas drauf? omg ...
Ja sam cuo da je prva zrtva bio Srbin iz Sarajeva,ali isto sam cuo da je bilo neko glasanje, pa je neki srbin glasao za to pa je poceo rat(sigurno dobio neke pare ko ce znat)e debilcino srpska, kao prvo napusi se kurca sa tvojom srpskom propagandom, kao drugo mozes da lazes sebe i druge ljude koji pojma nemaju o cinjenicama ali ne nas
prve zrtve u bih su bili hrvati, selo ravne u hercegovini i sada ne jedi govna vise , dosta si se i najeo sinoc
to je ono sto vecina misli da je tako i zna preko medija, ali jos prije toga je se desilo ravne...Ja sam cuo da je prva zrtva bio Srbin iz Sarajeva,ali isto sam cuo da je bilo neko glasanje, pa je neki srbin glasao za to pa je poceo rat(sigurno dobio neke pare ko ce znat)
E za to ne znam...moguce jeto je ono sto vecina misli da je tako i zna preko medija, ali jos prije toga je se desilo ravne...
e moj majstore sto ga fantaziras! niko ti u hrvatskoj nije dirao srbe, nego su ti oni bjezali sto su znali da ce cetnicka vojska napasti hrvatsku! gledaj malo internationalne vjesti a ne samo propaganda tv srbija!
Kad je neko gost u jednoj zemlji ima da se tako i ponasa, a ne zahjtjevati neke kurce! Pa nemogu ni ja u njemackoj nesto zahtjevati?? nego moram biti sretan da mogu ovdje ziviti i raditi, ako ako mi ne pase, uvjek imam mogucnost ici u svoju drzavu!
Pa jebe mu mater nemogu ni turci u berlinu prozvat tursku krajinu samo sto tamo vec 50 godina zive i sto ih puno ima!
Kad tad ce te i vi morati priznati istinu i otvoriti oci!
Ja licno poznajem Srbe koji su pod pretnjom Tudzmanove vlasti morali da napuste svoj rodni kraj, vec na pocetku 1991.
Razlika izmedju Turaka u Nemacku i Srba u Hr je ogromno velika, Srbi su od uvek ziveli u Dalmaciji od naseljavane Slovena na Balkanu, u Dalmaciji postoje Manastiri, Crkve koji su sagradjeni jos u 14 veku.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen