Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Republika Srpska vs Srbija

Moze li neko ovu DZecu da zaustavi vise.
Hvala.

Ja mislim da ce Crna gora da po-bi-jeeee-di
kralj nikola na umoru blagosilja crnu goru
ojha

povlacim rec :lol:
a ti se molim te izvini za one "gedze" :D
zena crna ti je.... ovaj.... Kragujevcanka, inace se sa nama svi usrece, pa cak i bosanci :D

Republika Srpska nije usamljen slucaj, ima jos takvih drzava, pokrajina ili teritorija sa slicnim ili istim statusom, recimo kao Gibraltar (koji spada pod velikom Britanijom), Andaluzija ili Kantabrija (u Spaniji), Venecija-Frulija u Italiji, sjeverni Kipar, Grenland (pod Danskom), Sikim u Indiji itd. Skupi ekipu. tj. Zilica iz Rijeke, Bajica, Subotica ili Memisevica za odbranu, za veznog imas Marina i Koromana a u napadu imas Djokica i aktiviras ponovo Savu Milosevica - i tako bolan imas opet fudbalsku silu na brdovitom balkanu :lol: A stadiona vozdra na svakom koraku, nezna se koji je slavniji, onaj u Banjaluci od Borca, Leotara iz Trebinja, Radnika iz Bijeljine ili Slavije iz istocnog Sarajeva, ma milina :lol:

PS: Auu bre, neb' mi palo napamet vrijedjat kragujevcane, prve prestonice Srbije kada Beograd nije ni bija u okviru Srbije, vi ste ponos i dika celog raspletog srpskog naroda :^^:
Ako mi na buvljaku vidis svoju sugradjanku Jelenu Tomasevic, pozdravi mi je :^^:

Republika Srpska nije usamljen slucaj, ima jos takvih drzava, pokrajina ili teritorija sa slicnim ili istim statusom, recimo kao Gibraltar (koji spada pod velikom Britanijom), Andaluzija ili Kantabrija (u Spaniji), Venecija-Frulija u Italiji, sjeverni Kipar, Grenland (pod Danskom), Sikim u Indiji itd. Skupi ekipu. tj. Zilica iz Rijeke, Bajica, Subotica ili Memisevica za odbranu, za veznog imas Marina i Koromana a u napadu imas Djokica i aktiviras ponovo Savu Milosevica - i tako bolan imas opet fudbalsku silu na brdovitom balkanu :lol: A stadiona vozdra na svakom koraku, nezna se koji je slavniji, onaj u Banjaluci od Borca, Leotara iz Trebinja, Radnika iz Bijeljine ili Slavije iz istocnog Sarajeva, ma milina :lol:

PS: Auu bre, neb' mi palo napamet vrijedjat kragujevcane, prve prestonice Srbije kada Beograd nije ni bija u okviru Srbije, vi ste ponos i dika celog raspletog srpskog naroda :^^:
Ako mi na buvljaku vidis svoju sugradjanku Jelenu Tomasevic, pozdravi mi je :^^:

cuj Milosevic, ako ga depresija ne smrvi...on je odsvirao svoje...

Ne samo da smo prva prestonica, vec smo i grad zastave i rokenrola. Jelena se, kao i ja, ne krece po buvljaku :D
Kinezi nas satrase sa mizernom robom

Salu na stranu, sve najbolje zelim bosancima u fudbalu, trebace im :D

ps. koja uzivancija pisati sa normalnim ljudima, para mi oci samo ovo pubertetsko raspravljanje nekvalifikovanih lica

das mit "ihr" sind diese Freaks gemeint die sogar Bosnien zu ihrem Land dazuzählen, sowas merken intelligentere Leute aus dem Text heraus, aber ok..

Solange du solche Bilder vorfindest wie die es hier posten, wird es nie Frieden geben.. Als ob das serbische Volk allgemein nicht schon genug scheiße gebaut hat am Balkan, wird es noch weiter provoziert..

Du bist kein Stück besser, wenn du sowas sagst.

Da sieht man das du keine Ahnung hast.. du bist so ein typisch dummer kleiner Junge, der von seiner Serbenpropaganda zerfressen wurde..

Was hat Christ mit einem land zu tun ?? ist ein muslimischer Deutscher ein Türke? ein jüdischer Deutscher ein Israeli ?? ein orthodoxer Deutscher ein Serbe ?

Du bist selber ein Albaner und das wirst du immer bleiben, KZ für serben und serbische Kinder gab es nie.. ist nur eine Erfindung ^^

Vuki lebt noch im Jahr 1500.. neka ga :lol:

Hört jetzt beide auf sonst Threadban obwohl der Thread schon genial ist :lol:

Salu na stranu, sve najbolje zelim bosancima u fudbalu, trebace im :D

Babsi mi se ovdje lijepo raskomodili i pregazili pravila foruma, pravi anarhisti i jahaci apokalipse. I onako smo oboje zasluzili po zuti karton - najbolje da stanemo svemu na kraj, ali to ti je tako kad se zaneses sa zenom u prici, ti o fudbalu ona o svemiru ::lol: (nemoj mi zamjert' salu:mesje:)

Sto se tice njihovog fudbala, poznato je da uvazeni "gospon" Dodik veliki ljubitelj sporta, "opasni" navijac Partizana i reprezentacije "matice" Srbije i cak je vlasnik viceprvaka BiH KK Igokee - covk' koji naravno stoji iza gotovo svih odluka u RS i tako naravno onih sportskih, tj. u fudbalu. Pratio sam desevanja u Bosni oko fudbala, tj. kako se gura BiH-fudbal ravno u provaliji. Recimo Borac iz Banjaluke je dobar primjer loseg stanja u drzavi. Umjesto lige prvaka, oni su podrzavali stavove fudbalskog Saveza RS-a i najvjerovatnije protiv svoje volje. Taj korumpirani savez i Dodik nisu nazalost jedini krivci, koji gone nazalost nekad slavni "bosanski" fudbal u mracna i kamena doba, *ebena politika svuda pristuna.

Zurück
Oben