Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Südkoreanische Soldaten

• Ersteller Ersteller TurkishRevenger
  • Erstellt am Erstellt am
T

TurkishRevenger

Guest
Güney Kore ordusu özel kuvvetler askerleri zorlu kış şartları altında çalışma yaptı. Ortaya da bu kareler çıktı.

Güney Kore'de asker olmak zor zanaat!.. - Foto Galeri CNNTurk.com

------------------------------------------------------------------------

So sieht das Training der Südkoreanischen Soldaten aus:

file_.ashx

file_.ashx

file_.ashx

-----------------------------------------------------------------------------------

Güney Kore savaşa hazır!

Güney Kore'de karlar üzerinde ilkokul çocuklarına yönelik yapılan askeri kamp, ilginç görüntüler ortaya çıkarıyor.

2964_3.jpg

Güney Kore'nin Daebu Adası'nda bulunan Cheongryong Meşru Müdafaa eğitim kampına katılan ilkokul öğrencilerine de bu nedenle kar kış demeden savunma eğitimi veriliyor.

Kuzey Kore ile arasındaki gerilimin hiç sona ermediği Güney Kore’de, askeri eğitimin yeri ayrı. Öyle ki ülkede askeri eğitim sadece yetişkinler için değil, çocuklar için de önemli.

Güney Koreli çocuklar her yıl, yarı yıl tatillerini, askeri kampta geçiriyor ve zorlu eğitime tabi tutuluyorlar. Askeri kamptaki görüntüler neredeyse işkence gibi. Amaç ise çocukların dayanıklıklarını arttırmak. Çocuklar zaman zaman karların üstünde emekliyorlar, bazen de karları üzerlerine sürüyorlar. 50 öğrencinin katıldığı kamptaki eğitim, çocukların psikolojilerini güçlendirmenin bir yolu olarak görülüyor.

Güney Kore sava

-------------------------------------------------------------------------

Südkorea ist bereit für den Krieg!

Jedes Jahr gehen Grundschüler in Militärlager, wo sie dann schön abgehärtet werden. Das Training dort ist wie eine Folter.

Cool, schmieren sich mit Schnee ein. Mal sehen was sie machen, wenn eine Rakete signiert von Kim Jong vor ihnen explodiert.

Zurück
Oben