Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Srbija me nije zvala!

John Wayne

Keyboard Turner
SRBIN iz Bosanske Gradiške biće „orlovima“ jedna od briga kada 18. jula 2010. budu ukrstili koplja s Nemačkom na Mundijalu u Južnoj Africi. Da je bilo malo više entuzijazma s naše strane i brže reakcija verovatno bi danas vezista Verdera Marko Marin bio tema razgovora stručnog štaba selektora „elfa“ za rubriku „kako smo ga ispustili iz ruku“. Ovako, mi možemo da ga uvrstimo u nju, mada je pre tri godine predsednik FSS Zvezdan Terzić nameravao da Marka „uslika“ u dresu Srbije. Od ideje do realizacije - brži su bili Nemci, objašnjava na početku razgovora za „Novosti“ reprezentativac „pancera“.

- Tadašnji predsednik Saveza Zvezdan Terzić pričao je s kućnim prijateljem Mikijem Stevićem i mojim menadžerom Nikolom Damjancem na temu igranja za Srbiju. Postojala je želja, ali zvanično nikad nije ponuđena ta opcija - tvrdi Marko. - Tajming je bio u pitanju, ne želja, jer sam sa 16 godina već igrao za mladu selekciju Nemačke, bio sam pozvan da igram u kvalifikacijama za EP u Švedskoj, na širem spisku čak i A tima. Bilo je nekako logično da nastavim da nosim isti dres. Međutim, Srbiju nosim u srcu i uvek ću navijati za nju.

Novosti | Vecernje novosti | Sport | Srbija me nije zvala! | mundijal, Marko Marinovi?

\\:D/

Zurück
Oben