John Wayne
Keyboard Turner
SRBIN iz Bosanske Gradiške biće „orlovima“ jedna od briga kada 18. jula 2010. budu ukrstili koplja s Nemačkom na Mundijalu u Južnoj Africi. Da je bilo malo više entuzijazma s naše strane i brže reakcija verovatno bi danas vezista Verdera Marko Marin bio tema razgovora stručnog štaba selektora „elfa“ za rubriku „kako smo ga ispustili iz ruku“. Ovako, mi možemo da ga uvrstimo u nju, mada je pre tri godine predsednik FSS Zvezdan Terzić nameravao da Marka „uslika“ u dresu Srbije. Od ideje do realizacije - brži su bili Nemci, objašnjava na početku razgovora za „Novosti“ reprezentativac „pancera“.
- Tadašnji predsednik Saveza Zvezdan Terzić pričao je s kućnim prijateljem Mikijem Stevićem i mojim menadžerom Nikolom Damjancem na temu igranja za Srbiju. Postojala je želja, ali zvanično nikad nije ponuđena ta opcija - tvrdi Marko. - Tajming je bio u pitanju, ne želja, jer sam sa 16 godina već igrao za mladu selekciju Nemačke, bio sam pozvan da igram u kvalifikacijama za EP u Švedskoj, na širem spisku čak i A tima. Bilo je nekako logično da nastavim da nosim isti dres. Međutim, Srbiju nosim u srcu i uvek ću navijati za nju.
Novosti | Vecernje novosti | Sport | Srbija me nije zvala! | mundijal, Marko Marinovi?
\\/
- Tadašnji predsednik Saveza Zvezdan Terzić pričao je s kućnim prijateljem Mikijem Stevićem i mojim menadžerom Nikolom Damjancem na temu igranja za Srbiju. Postojala je želja, ali zvanično nikad nije ponuđena ta opcija - tvrdi Marko. - Tajming je bio u pitanju, ne želja, jer sam sa 16 godina već igrao za mladu selekciju Nemačke, bio sam pozvan da igram u kvalifikacijama za EP u Švedskoj, na širem spisku čak i A tima. Bilo je nekako logično da nastavim da nosim isti dres. Međutim, Srbiju nosim u srcu i uvek ću navijati za nju.
Novosti | Vecernje novosti | Sport | Srbija me nije zvala! | mundijal, Marko Marinovi?
\\/