Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

SUCHE : PHOENIX Doku über Milosevic

das war seselj

vojislav-seselj.jpeg

Danke, genau den Spezi meint ich.

Warum beleidigt er das Gericht ?

Hat er alle Hoffnungen verloren und dachte ich hab eh nix mehr zu verlieren, oder ist es geradeaus sagen was man denkt ohne zu taktieren ?

Na komm er ist nicht auf dem Balkan sondern vor Gericht !

Wer die Macht der Richter kennt und weiss wie sie ticken, der beleidigt sie nicht.
Denn die Strafrichter sind alles andere als unwillkürlich oder Gerecht.

Die Frage ist würde er das beleidigen lassen wenn er zum Beispiel die Hoffnung auf Bewährung sehen würde ?

*Bewährung ist absichtlich übertrieben.

Pismo Vojislava Šešelja Sekretarijatu Haškog tribunala

Sve po spisku

"Obaveštavamo vas da sam ponovo zakazao posetu mog pravnog savetnika Aleksandra Vučića, ovog puta za 8, 9, 10. i 11. mart 2005, a vi možete opet da zabranite da me poseti, pa ponovo da pokažete koliki ste kriminalci i govna u ljudskom obliku.

Ipak, kad-tad moraćete da mi omogućite posetu Aleksandra Vučića jer ja bez njega ne mogu pripremiti uvodni deo svoje odbrane, s obzirom da će Vučić, po mojim instrukcijama, montirati tročasovni dokumentarni film na osnovu video- materijala kojim raspolažem.

Aleksandar Vučić ne dolazi da me poseti u svojstvu člana Srpske radikalne stranke, nego kao moj prihvaćeni pravni savetnik. Ja sam ga prihvatio kao svog pravnog savetnika, a vi, svi pripadnici Sekretarijata Haškog tribunala, možete samo da prihvatite da mi pušite kurac.

Moji pravni savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravničke uslove koji su predviđeni za branioce. Oni samo moraju da ispune one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje odbrane, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste israli.

Jebaću vam majku svima, počevši od Hansa Holcijusa pa nadalje, uključujući i onu bitangu Tjarda van der Spula."

(“Velika Srbija”).

:geil:

Zurück
Oben