Pismo Vojislava Šešelja Sekretarijatu Haškog tribunala
Sve po spisku
"Obaveštavamo vas da sam ponovo zakazao posetu mog pravnog savetnika Aleksandra Vučića, ovog puta za 8, 9, 10. i 11. mart 2005, a vi možete opet da zabranite da me poseti, pa ponovo da pokažete koliki ste kriminalci i govna u ljudskom obliku.
Ipak, kad-tad moraćete da mi omogućite posetu Aleksandra Vučića jer ja bez njega ne mogu pripremiti uvodni deo svoje odbrane, s obzirom da će Vučić, po mojim instrukcijama, montirati tročasovni dokumentarni film na osnovu video- materijala kojim raspolažem.
Aleksandar Vučić ne dolazi da me poseti u svojstvu člana Srpske radikalne stranke, nego kao moj prihvaćeni pravni savetnik. Ja sam ga prihvatio kao svog pravnog savetnika, a vi, svi pripadnici Sekretarijata Haškog tribunala, možete samo da prihvatite da mi pušite kurac.
Moji pravni savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravničke uslove koji su predviđeni za branioce. Oni samo moraju da ispune one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje odbrane, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste israli.
Jebaću vam majku svima, počevši od Hansa Holcijusa pa nadalje, uključujući i onu bitangu Tjarda van der Spula."
(“Velika Srbija”).