Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkei/Syrien: Syrische Querschläger treffen Flüchtlingscontainer

yuh! bu ne yaaa. adam resmen .....'ın(hicbir zaman kurulmasına izin vermeyeceğimiz devletten bahsediyorum) başkenti diyarbakır olacak diyor. ilk defa görüyorum bu video'yu.

Vllt kommt dir Ergenekon jetzt harmloser vor :D bir ara zamanin varsa buna bakmani tavsiye ederim

Do

Adam Ergenekonu .Gladio Fettullah Gülen Erdogan hepsini anlatiyor .

Bana bu pek inandirici gelmiyor,konusmanin sadece bir kac saniyesini yayinliyorlar.Ondan önce ve sonra ne dedigi bilinmiyor.Basbakanimiz
Türkiye topraklari icerisinde asla baska bir devletin kurulmasina izin vermez.

Tayyip: "BOP'un E

buyur gurban ilk defa demiyor bunlari adam C.I.A icin calisiyor hic akliniza gelmiyor mi ? Daha gecen ay C.I.A Erdoganla görüsiyor bizim MITciler Obama ile görüsebilir mi ? Hele hep Iraka girmek istese yine kendisi amerikaya gider veya c.i.a bize .

Tayyip: "BOP'un E

buyur gurban ilk defa demiyor bunlari adam C.I.A icin calisiyor hic akliniza gelmiyor mi ? Daha gecen ay C.I.A Erdoganla görüsiyor bizim MITciler Obama ile görüsebilir mi ? Hele hep Iraka girmek istese yine kendisi amerikaya gider veya c.i.a bize .

Türkiye'nin Bop'un esbakanliginin üstelenmesi bu cografyada bölgesel güc
olma gayretidir.Bizim tek rakipimiz Irandir,o yüzdende Suriye'ye karsi bu tepkiler.Iranin etkli oldugu bölgeleri resmen hedef aldik.

Türkiye'nin Bop'un esbakanliginin üstelenmesi bu cografyada bölgesel güc
olma gayretidir.Bizim tek rakipimiz Irandir,o yüzdende Suriye'ye karsi bu tepkiler.Iranin etkli oldugu bölgeleri resmen hedef aldik.

Amerikan Projesi diyor ona ne diyorsun bak ben demiyorum senin kukla Basbakanin Erdogan diyor :)

Amerikan Projesi diyor ona ne diyorsun bak ben demiyorum senin kukla Basbakanin Erdogan diyor :)

Erdogan Türkiye Cumhuriyetinin basbakani,yani bütün Türkiye halkinin
sadece benim degil.Kuklalar milletimizin icine fitne sokanlardir.
Ve su komplo teorilerini biraksak olmaz mi?!

Der Nationalpakt die wahren Grenzen der Türkei

Misak-i milli

Misak-i_milli.png

Natürlich gehört Nord-Zypern dazu .

molon labe kommt und holt euch eure wahre grenzen :rolleyes:

Erdogan Türkiye Cumhuriyetinin basbakani,yani bütün Türkiye halkinin
sadece benim degil.Kuklalar milletimizin icine fitne sokanlardir.
Ve su komplo teorilerini biraksak olmaz mi?!

Erdoganin agzindan konusmayi birak kimsenin tatli diline kalma adam yalan atiyor bunun hesabini siz akpliler vereceksiniz .

Zurück
Oben