Zanli
Gesperrt
nedeme istiyor Erdogan tam anliyamadim ?
BOP Büyük Ortadogu Projesi yani genisletilmis ortadogu diyor Diyarbakir Merkez yapacakmis kürdistanin baskenti yani amerikanin projesi baska videolari da var acik acik söyliyor .
nedeme istiyor Erdogan tam anliyamadim ?
yuh! bu ne yaaa. adam resmen .....'ın(hicbir zaman kurulmasına izin vermeyeceğimiz devletten bahsediyorum) başkenti diyarbakır olacak diyor. ilk defa görüyorum bu video'yu.
Bana bu pek inandirici gelmiyor,konusmanin sadece bir kac saniyesini yayinliyorlar.Ondan önce ve sonra ne dedigi bilinmiyor.Basbakanimiz
Türkiye topraklari icerisinde asla baska bir devletin kurulmasina izin vermez.
Cok cocuksu konusuyorsunuz yaa!!!Türkiye'nin bu oyunda sadece kukla rolü vardir.
Savasi simdiden baslattiniz:sarcasm:
Tayyip: "BOP'un E
buyur gurban ilk defa demiyor bunlari adam C.I.A icin calisiyor hic akliniza gelmiyor mi ? Daha gecen ay C.I.A Erdoganla görüsiyor bizim MITciler Obama ile görüsebilir mi ? Hele hep Iraka girmek istese yine kendisi amerikaya gider veya c.i.a bize .
Türkiye'nin Bop'un esbakanliginin üstelenmesi bu cografyada bölgesel güc
olma gayretidir.Bizim tek rakipimiz Irandir,o yüzdende Suriye'ye karsi bu tepkiler.Iranin etkli oldugu bölgeleri resmen hedef aldik.
Amerikan Projesi diyor ona ne diyorsun bak ben demiyorum senin kukla Basbakanin Erdogan diyor
Der Nationalpakt die wahren Grenzen der Türkei
Misak-i milli
Natürlich gehört Nord-Zypern dazu .
Erdogan Türkiye Cumhuriyetinin basbakani,yani bütün Türkiye halkinin
sadece benim degil.Kuklalar milletimizin icine fitne sokanlardir.
Ve su komplo teorilerini biraksak olmaz mi?!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen