Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Takayuki Suzuki unterschreibt 2 Jahresvertrag bei C. Zvezda

G

Guest

Guest
Сузуки две године у Звезди
27.01.2006

Први Јапанац у нашем клубу

Јапански репрезентативац Такајуки Сузуки у петак је званично постао фудбалер Црвене звезде. Сузуки је у Црвену звезду дошао из јапанског прволигаша Кашиме, а уговор са нашим клубом је потписао на две године.

IMG_8320-suzuki.jpg

Иако је већ наступао у иностранству, и то у Бразилу и Белгији, Сузукију је ово први прави трансфер ван граница Јапана пошто је у претходним навратима био позајмљен играч. Након што се на српском језику представио и поздравио присутне, Сузуки је рекао:

"Част ми је што сам постао члан Црвене звезде, клуба великог имена. Не могу за себе да кажем да сам фудбалска звезда, али у сваком случају ћу дати све од себе како бих испунио оно што се од мене очекује", рекао је јапански репрезентативац и наставио:

"Никада нисам играо меч на великом стадиону као што је овај и једва чекам да се представим навијачима Црвене звезде. Одлуку да дођем сам донео јер сам одавно имао жељу да заиграм у иностранству, у великом клубу, и сада ми се та жеља остварила. Председник Стојковић је упознао моје квалитете док сам играо у Јапану и верујем да ћу оправдати очекивања свих у клубу", изјавио је Сузуки који ће носити дрес са бројем 19.

IMG_8350-suzuki.jpg

Председник Црвене звезде, Драган Стојковић, овом приликом је рекао следеће:

"На наше задовољство, Такајуки Сузуки данас постаје члан нашег клуба. Добили смо изузетно квалитетно појачање и верујем да ће се брзо уклопити у стил угре Црвене звезде. Надам се и да ће навијачи уживати у његовој игри. По први пут у историји Црвене звезде њен дрес ће носити један јапански играч и драго ми је да смо успели да га после дужих преговора доведемо у наше редове. Не сумњам да ће Сузуки много допринети атрактивности и квалитету игре", рекао је први човек нашег клуба.

IMG_8340-suzuki.jpg

der Japanische Nationalspieler Takayuki Suzuki hat bei Crvena Zvezda einen 2 Jahresvertrag unterschrieben. Er ist somit der erste Japaner in der Geschichte von Crvena Zvezda...mal sehen wo er eingesetzt wird, ich würde ihn hinter den spitzen spielen lassen...wir werden sehen

japan_kriegsflagge.jpg

Re: Takayuki Suzuki unterschreibt 2 Jahresvertrag bei C. Zve

Shvaler schrieb:
Сузуки две године у Звезди
27.01.2006

ich war jetzt übers weekend in scg! dann hab ich gesehen wie sich suzuki vorgestellt hat:

dobar dan, ja sam suzuki :D :tu:

Zurück
Oben