Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Tuzla 1995 Serbische Granate tötet 70 Jugendliche

Sto se tice Tuzle, nema razloga da se sumlja da li je to bio napad Srba, Muslimani nemaju razlog da u Tuzli podmetnu bombu a i sigurno je dokazano da je granata dosla iz topa VRSa.

Ali sta je sa Sarajevom? Zar nije onaj general ili neki glavni UNa rekao da nije moguce bilo bombardirati pijacu sa strane VRSa? I da se sijetimo, dva dana poslje tog bombardiranja, NATO se uclanio u rat.
Jel ima iko uopce neke dokaze za bilo sta?

ist nur serbisch-faschistische propaganda die du hier verbreitest, hast wohl mal wieder in den cetnik-foren rumgelungert.

ne kaki seljacina, ako biste jednom priznali istinu puno bih vam lakse bilo.
citav dan samo serete.

Kao prvo, rođen sam u Gradu Zadru, što nije selo, čak je na moru. Ne moraš tu sa praznom slamom da počneš bezrazlošno sve Srbe odpsovat. Mastakilla se pravi Komunjara, al ima neki čudan Einstellung, nekad vako nekad nako.

Ne seremo, mi i pišamo ponekad, al barem puštamo vodu i peremo ruke.

:hotsun:

Kao prvo, rođen sam u Gradu Zadru, što nije selo, čak je na moru. Ne moraš tu sa praznom slamom da počneš bezrazlošno sve Srbe odpsovat. Mastakilla se pravi Komunjara, al ima neki čudan Einstellung, nekad vako nekad nako.

ne mislim na sve srbe, nego na glupane, budi siguran.

Ti si znaci Hrvat pravoslavne vjeroispovjesti ! ;)
Kako to da ti onda ponekad tipkas ekavicu ???

Zurück
Oben