Tako brate, ovo nam je jos falilo!
1. Bijelo Dugme - Djurdjevdan Ovo je jedina pesma koju mozes pevati posle litra Rakije [Text kennt gelube ich jeder ^^]
2. Bijelo Dugme - A i ti me iznevjeri [Kazu mi da si zavoljela drugog, i da ti nista moje drago nije, a ti nepitas, kako mi je...GODINE PROLAZE...Laste mi ne dolaze...neeeeeeeemirni su mi zubi, a i ti me iznevjeri..]
3. Riblja Corba - Jedino Moje [Ko indijanac stavljam ratnicke boje, da te osvojim, JEDINO MOJE!.......Ja sam ranjen, rane se gnoje, de si jedino, nesrecno moje...mozda je dzavo, doso po svoje, zbogom najlepse, jedino moje!]
4. Zeljko Bebek - Sinoc sam pola kafane popijo [....zbog tebe, zbog tebe, nisam m
5. Zeljko Bebek - Oprosti mi sto te volim [...Bog me kaznijo, dao mi je da te vidim, pa te uzeo, a u mome srcu samo, teku otrovi, u njima me nema vise, u njima si ti...]
6. Osman Hadzic - Ti mene Nevolis [Odem li uvenucu, ostanem li poludecu, al sve mi je jedno, zbog tebe sve jedno, umrecuuuuu]
7. Dzej - Niz Reku Zivota [Niz Reku Zivota plovim, kao talas bez svoga cilja, secanje na tebe, terame na zlo, stanimo nismo zajedno...]
8. Dzej - Idi jer neko ceka tebe [Idi jer neko ceka tebe, hoce zlatom da te zlati, kome neces kao meni, biti dugme sto se plati.......]
9. Igor Lugonjic - Hvala ti za sve [Hvala ti za ljubav nasu, i za svaki minut srece, svako leto i prolece, hvala ti za sve....hvala ti za one snove, na jastuku sto si snila, jedina si ljubav bila, jos mi zivis u mislima....]
10. Osvojaci - Vino Crveno [Tece Vino Crveno, venama mojim, svaka me casa ljubi kao usne njene, nek se nocas umire, ja se ne bojim, zivot mi netreba da zivim bes te zene...]
11.Srdjan M. - Tebi moja mazo [Tebi moja mazo, tebi moje srce pripada, drugi ljudi vlazno, voleti ih necu, necu nikada...]
12. Sasa Matic - Neke ptice nikad ne polete [Neke Ptice nikad ne polete, ceo zivot cekaju na to, i ja tako cekam tvoju ljubav, cekam al mi nije sudjeno....]
Übrigens, vertritt hier noch jemand die Meinung, dass die Musik von Neke ptice stark an Tebi moja mazo erinnert??? Vor allem dieses Gedudel am anfan..dieses diridiridiri diri diri diii .....Ihr wisst was ich meine ^^
PS...Wenn man eine Tuga am laufen hat ^^ Einfach köstlich
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)