Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

u sjećanje na 9 vitezova... 09.08.1992 - 09.08.2013

Junuz_Đipalo

Top-Poster
3755._5F00_ero_2D00_spomen-ploca.jpg_2D00_550x0.jpg

pomoli se
onda dalje kreni
na ovom su mjestu
pali golubovi bijeli
s ognjem pakla
tu su se sreli
ostala su polomljena krila
a bili su
za dom spremni

jetzt feiern wir tote neo ustasas auch noch im forum die von den eigenen leuten abgeknallt wurden......wiso führen wir net direkt nen satan thread ein und ehren auch gleich dem monster vom münsterberg oder charles manson...?!

jetzt feiern wir tote neo ustasas auch noch im forum die von den eigenen leuten abgeknallt wurden......wiso führen wir net direkt nen satan thread ein und ehren auch gleich dem monster vom münsterberg oder charles manson...?!

zavuci se opet u onu smrdljivu rupu iz koje si izaša, pantagano kvi kvi kviiii

ako nemaš šta pametno reć, odjebaus u troskoku

Junuz, ja ovako gledam na Blaza. Za mene je on potpuno nerealan covjek u tom trenutku. Mislim da bi doslo do rata Hrvata izmedju sebe, tj. s jedne strane pristasa HOS-a i Kraljevica i njegove ideje o Bosni kao dijelu Hrvatske (zelio je Hrvatsku do Drine, ma da mislim da je sam donekle mogao zakljuciti, da je to u tom trenutku sasvim nerealno - idealisti ne prolaze u politici), te s' druge strane pristasa Mate Bobana i HVO-a, isto ono sto se dogodilo bosnjacima u slucaju Izetbegovica i Fikreta Abdica.

Neznam sta da kazem za Blazevica, al nemogu da kontam bosnjake koje ga uvelicavaju. Za njeg smo mi samo hrvati sto su islam primili, tako da ne pada u moju idelogiju.

Neznam sta da kazem za Blazevica, al nemogu da kontam bosnjake koje ga uvelicavaju. Za njeg smo mi samo hrvati sto su islam primili, tako da ne pada u moju idelogiju.

Kraljevic je dugo zivio u Australiji i niko mu nije "sapnuo" da bosnjaci iz ovog vremena nisu bosnjaci iz vremena NDH. Dobro i onda je bilo svacega, ne kazem, i onda je dio bosnjaka islo u ustase pod raznim okolnostima i pod raznim motivima. I onda su trazili posebnu jedinicu pod kontrolom SS-a i nijemaca, i onda su par puta mijenjali strane kao Huska Miljkovic, no to je vec daleka istorija.

Ljudi izginuli u pogresno vrijeme , na pogresnom mjestu .

Trebao se bolje cuvat pogresnih ljudi .

U to vrijeme se moglo poginuti i od ruke svoga covjeka Hrvata .

Zurück
Oben