Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Upad huligana na trening Partizana!

pravoslavac

Top-Poster
Na poslednjem, zvaničnom treningu fudbalera Partizana pred utakmicu kvalifikacija za Kup UEFA sa Mariborom grupa navijača slovenačkog kluba 'upala' je na trening i fizički napala deo delegacije, na sreću ne i igrače.

Grupa pijanih 'Viola' pojavila se na treningu (na kojem nije bilo domaćeg obezbeđenja, samo dva lokalna policajca iako je utakmica označena kao jedna od onih 'visokog rizika') sa idejom da isprovocira nekoga od gostiju iz Beograda. Prvi pokušaj bio je da se iscepa srpska zastava, a posle toga došlo je do fizičkog obračuna slovenačkih huligana i momaka iz obezbeđenja FK Partizan.

Posle napada domaćih navijača flašama (stigli su iz lokalne kafane) bilo je povređenih među gostima iz Beograda, a policija je reagovala relativno brzo (stigli za desetak minuta) i pohapsila napadače.

Snimatelj beogradskog SOS kanala snimio je ceo incident, a slovenačka policija uzela je snimak kao dokazni materijal.

Navijači Maribora, njihov ekstremniji deo, su u bliskim vezama sa navijačkom grupom zagrebačkog Dinama, Bed blu bojsima, a zanimljivo je da je Partizan u Mariboru, u vreme nekadašnje SFRJ, imao brojan klub navijača.

Pripadnici Partizanovog obezbeđenja dali su izjave slovenačkoj policiji, a izveštaj sa ovog događaja biće dostavljen i ljudima iz Evropske fudbalske federacije (UEFA).

http://www.b92.net/sport/vesti.php?nav_id=209225

pickice slovenci :roll: oni i BBB zum lachen :lol:

hab karten bekommen, fahr nach maribor um mir das spiel anzusehen! bin ja nur 15 km von maribor entfernt! nisam grobar, ali voleo bi da ih pobede 8)

ja klar und wir sind die faschisten......die slovenische sprachgestörten fotzen greifen unseren klub an und sind auch noch in der eu :roll: ...die polizei hat natürlich das video beschlagnahmt damit nix an die öffentlichkeit gelangt.......der slovenische kvasac oder wie dieser politiker heisst ist einer der grössten faschos auf dem balkan ...meiner meinung nach sind die slovenen noch schlimmer als kroatische faschisten.....den wenn wir uns untereinander hassen ...ich meine kroaten moslems und serben hat das geschichtliche und politische hintergründe...aber was wollen die slovenen? die intressieren doch niemanden ...

hört doch auf - als sie in belgrad waren haben sie auch auf die fresse gekriegt. war nur ein versuchter rache akt da sie keinen mut gegen gleichgesinnte haben. das sind nur fanausschritungen wie überall.

was die slowenen von uns wirklich denken zeigen die zahlen der touristen in serbien.
in einer ankete war mal eine umfrage, wen die slowenen am liebsten als nachbarn hätten und da war serbien hinter mazedonien an zweiter stelle. von da her... :? :wink:

pravoslavac schrieb:
Na poslednjem, zvaničnom treningu fudbalera Partizana pred utakmicu kvalifikacija za Kup UEFA sa Mariborom grupa navijača slovenačkog kluba 'upala' je na trening i fizički napala deo delegacije, na sreću ne i igrače.

Grupa pijanih 'Viola' pojavila se na treningu (na kojem nije bilo domaćeg obezbeđenja, samo dva lokalna policajca iako je utakmica označena kao jedna od onih 'visokog rizika') sa idejom da isprovocira nekoga od gostiju iz Beograda. Prvi pokušaj bio je da se iscepa srpska zastava, a posle toga došlo je do fizičkog obračuna slovenačkih huligana i momaka iz obezbeđenja FK Partizan.

Posle napada domaćih navijača flašama (stigli su iz lokalne kafane) bilo je povređenih među gostima iz Beograda, a policija je reagovala relativno brzo (stigli za desetak minuta) i pohapsila napadače.

Snimatelj beogradskog SOS kanala snimio je ceo incident, a slovenačka policija uzela je snimak kao dokazni materijal.

Navijači Maribora, njihov ekstremniji deo, su u bliskim vezama sa navijačkom grupom zagrebačkog Dinama, Bed blu bojsima, a zanimljivo je da je Partizan u Mariboru, u vreme nekadašnje SFRJ, imao brojan klub navijača.

Pripadnici Partizanovog obezbeđenja dali su izjave slovenačkoj policiji, a izveštaj sa ovog događaja biće dostavljen i ljudima iz Evropske fudbalske federacije (UEFA).

http://www.b92.net/sport/vesti.php?nav_id=209225

ko ih jebe..
napred grobari..
boli nas kurac, mi idemo dalje u sledecu rundu..

pravoslavac schrieb:
Crna_Gora_BP schrieb:
ko ih jebe..
napred grobari..
boli nas kurac, mi idemo dalje u sledecu rundu..

der war gut grobare, erzähl noch einen ... :mrgeen:
nevolim vas, ali ove viole jos manje, poznajem ih kakvi su!

werd ein paar fotos machen!

8) ?? :? ?? :D ...

Evo banke cigane moj,
cigane moj sviraj mi ti,
Evo kurca cigane moj,
cigane moj puši ga ti ... 8)

jel dovoljno?? hoces jos jedan ??

Zvezda ima dva pedera,
Direktora i trenera,
Ko god dupe neće dati,
U timu neće zaigrati. :D :lol: :lol: :twisted:

Zurück