Velez BH FANATIC 6 Dezember 2007 #1 sänger ist das lied hier???? hier singt der roki aber ist ja nicht sein lied. YouTube - Milorad Dodik is singing.
sänger ist das lied hier???? hier singt der roki aber ist ja nicht sein lied. YouTube - Milorad Dodik is singing.
T The Rock Guest 6 Dezember 2007 #2 Muahahaha von einem Kroaten: Zlatko Pejaković Svaštara Muzika: Zlatko Pejakovic - Ne dolazi u moj san Otisla si jednog dana i odnijela nase snove sad se vracas uplakana da li te to proslost zove x2 o ne, ne, ne, ne dolazi ne dolazi u moj san ne budi mi svake noci zbog tebe san nesretan X2 jedan daje, drugi uze sunce srece svima sja tebi sreca meni suze zar san krivac samo ja o ne, ne, ne, ne dolazi ne dolazi u moj san ne budi mi svake noci zbog tebe san nesretan x2 otisla si jednog dana i odnijela nase snove sad se vracas uplakana da li te to proslost zove o ne, ne, ne, ne dolazi ne dolazi u moj san ne budi mi svake noci zbog tebe san nesretan x3
Muahahaha von einem Kroaten: Zlatko Pejaković Svaštara Muzika: Zlatko Pejakovic - Ne dolazi u moj san Otisla si jednog dana i odnijela nase snove sad se vracas uplakana da li te to proslost zove x2 o ne, ne, ne, ne dolazi ne dolazi u moj san ne budi mi svake noci zbog tebe san nesretan X2 jedan daje, drugi uze sunce srece svima sja tebi sreca meni suze zar san krivac samo ja o ne, ne, ne, ne dolazi ne dolazi u moj san ne budi mi svake noci zbog tebe san nesretan x2 otisla si jednog dana i odnijela nase snove sad se vracas uplakana da li te to proslost zove o ne, ne, ne, ne dolazi ne dolazi u moj san ne budi mi svake noci zbog tebe san nesretan x3
T The Rock Guest 6 Dezember 2007 #5 leptirica schrieb: lons, si ti prijavljen na svastari?? Zum Vergrößern anklicken.... Ako te to odusevljava onda jesam. ^^ @ velez no problem
leptirica schrieb: lons, si ti prijavljen na svastari?? Zum Vergrößern anklicken.... Ako te to odusevljava onda jesam. ^^ @ velez no problem
L leptirica Guest 6 Dezember 2007 #6 Lonsdale schrieb: Ako te to odusevljava onda jesam. ^^ @ velez no problem Zum Vergrößern anklicken.... ja, ich bin da schon angemeldet.
Lonsdale schrieb: Ako te to odusevljava onda jesam. ^^ @ velez no problem Zum Vergrößern anklicken.... ja, ich bin da schon angemeldet.